Seks en Dood in December

mad-dec-stats

1. do playboy : 12.262
2. playboy do :   1.578
3. mark weijdt : 1.510
Het was mijn niet opgevallen. Zag wel dat er veel bezoekers waren, maar dat kan altijd een moment opnamen zijn, maar een kijkje in Google Analytics gaf vanmorgen gelijk het antwoord waar Nederland op zoek naar was, wat het weer bewijst dat het soms loont om achter de actualiteit te gaan, al is het niet meer dan een klein itempje van niet meer dan 20 woorden. Hier boven de top 3 zoekwoorden van 18 december tot gisteren die via Google binnen kwamen op twee lullige Items.

3 gedachten over “Seks en Dood in December”

 1. @ elswittem : Op deze site hoef je niet aan te melden en dat is ook hier nooit geweest.

  Vind je het erg als ik vanmiddag pas met het antwoord op je volgende vraag op terug kom ?

  Sterkte 😉 Laat het even weten voor ik en andere op deze vraag in gaan, misschien dat deze vraag meer aandacht verdient, dus als dit lees geef reactie hier onder .

 2. Hoi! 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondsurfen, ben vroeger nog op dit forum geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Ik dacht ik stel me even terug voor

  Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na een moeilijke periode. Ik heb een dochter van 7 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedankt voor de moeite,

  Els Wittem

Reacties zijn gesloten.