Politieman vlucht uit huis van Ad van Rooij

Milieupolitieman Jan Hurkmans vertrok zo snel na het zien van getuigen dat een foto maken niet meer meer mogelijk was. Milieupolitieman Hurkmans vertrok zonder de aangifte te hebben opgenomen, de getuigen verbaasd achterlatend. Na onderling overleg en wat onderzoek zijn Ad van Rooij en getuigen naar politiebureau Veghel gegaan. Lees Het verder op : Het Echte Nieuws

9 gedachten over “Politieman vlucht uit huis van Ad van Rooij”

 1. wanneer wordt Ad eens geholpen, in plaats van altijd te worden aangevallen door de buurman of de overheden met belachelijke invallen en dwangsommen.

  Zelf zijn moeder van 91 jaar is niet meer veilig in haar eigen huis.

  Als een buitenlander hun had bedreigt was er al actie onder nomen door de kranten,

  Maar om dat de gemeente er een hand in heeft wordt er de andere kant uit gekeken.

  Of zeggen we over 20 jaar hadden we maar geluisterd naar hem, dan hadden we nu niet zo groot probleem met die giftige stoffen.

  En de man doet het niet voor zich zelf, maar voor de leefbaarheid van Nederland en zijn inwoners.

  Nederland wordt wakker.

  Gr.

 2. Ik heb het artikel twee keer gelezen, maar werd steeds afgeleid hier op de achtergrond.. Denk dat ik daar maar aangifte van ga doen, want dat kan zo maar niet.. 🙂

 3. Het is me wat voor die Ad de Rooy !!!

  Vacantie verslag Tenerife na een slopende reis vertrek om 05'30 en en nacht overgeslagen hier heerlijk geslapen mooie omgeving in Adje´nu nog licht bewolkt maar de temparatuur is top de voorspellingen zijn zeer goed ongeveer tussen de 28 en 30 graden nou afwachten maar. Bewaak het fort goed jongens toi toi toi.

Reacties zijn gesloten.