CPU oververhit

cpu-waarschuwing.jpg 

Dat is de tweede keer kort achter mekaar dat dit gebeurd. Het gaat zo snel op zwart dat je niet eens weet dat je pc gewoon afgesloten is, zomaar zonder waarschuwing. En mijn liefje in een deuk : ”zie je wel ! dat heb je er van als je zo lang voor de PC zit” De eerste tien minuten is het niet aan te krijgen en terwijl je probeert de PC aan te doen hoor je een alarm geluidje uit de kast komen, gelukkig was alles opgeslagen en het voordeel van Google Chrome is dat hij je aanbied om alles in oorspronkelijke staat weer aan te doen, en ja hoor ! meer dan 20 schermen weer in oorspronkelijk staat, precies waar ik gebleven was.

6 gedachten over “CPU oververhit”

  1. HA HA Bedankt allemaal, dat zijn zeker goede tips en morgen perslucht halen.
    Ik had laatst nog een PC open gehaald en schoon gemaakt, maar weet niet meer welke, altijd een hekel om al die kabeltje uit te trekken en maar zien te vinden waar ze dan weer in moeten.

  2. Wallah, op mijn oude Windows bak is dat ook een keer gebeurd. Hij moest anderhalve dag afkoelen 😉

    … maar ja, ik heb nu toch een iMac 😀

  3. Even een busje perslucht halen morgen Mike, en alles goed schoonspuiten. Stofzuigertje er bij, en klaar ben je weer.
    In de tussentijd kan je er een ventilator op laten draaien. Kast open en de draaistand uit zetten, en richten maar!

  4. Zit er niet een beetje veel stof in de cooler van je CPU ? Of je moet een watergekoelde hebben dan heb je daar geen last van. Maar als je normaal mag dat nooit gebeuren (mits niet overgeclocked).

Reacties zijn gesloten.