De Mobiele MAD Foto & Beelden Blog

Om de orgie van het virtueel netwerk te weerstaan en niets te verliezen heb ik een oud weblog weer in gebruik genomen en een andere bestemming gegeven. Alle foto’s die ik met mijn mobiel maak voor Twitter worden via Moby Picture automatische naar de : MAdbELLO Twitter Pics. van madbello.wordpress.com gestuurd in de orgie van het web en automatische doorkoppel kanalen. Altijd leuk om de foto’s in een andere overzicht en jas te zien. Zou NickN gelijk hebben ? Hij noemde mijn gisteren een twitterfiel.

Dat is heel verleidelijk, CTRL+ALT+DEL om het virtuele bloed door mijn aderen te laten vloeien. Netroine, de virtuele drugs.

netroine-twitterfiel.JPG

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D