Gekannibaliseerde Jaaroverzichten Gerestaureerd

Van af 9 november tot 31 december zend het digitale themakanaal NOS Journaal 24 alle jaaroverzichten sinds 1956 t/m 2008 uit. De zender is te bekijken via een digitale televisieontvanger. Hier op NOS.nl kan je uitzend datum en tijd bekijken en daar het werk dat ze verricht hebben om het mogelijk te maken : Gekannibaliseerde jaaroverzichten gerestaureerd en ook leuk is de wikipedia 2008 overzicht.

beloftes.jpg

5 gedachten over “Gekannibaliseerde Jaaroverzichten Gerestaureerd”

  1. Stamppot : Wees gerust, ik heb ook geen digitale TV maar een zielig verhaal naar de NOS kan wonderen doen en misschien krijg je zo maar een DVD box thuis toegestuurd, misschien wel een idee voor ze, of anders nemen we de boel gewoon op en brengen we het zelf uit op een torrent of zo iets, iemand digitale TV ???

    @ SirCumSized : aHA! ik ben een jaar ouder, of ook van 1965 ?

  2. Hé da’s een leuke link, ik heb even gekeken wat er in mijn geboortejaar speelde in de maatschappij maar kwam snel tot de conclusie dat er in 42 jaar weinig is veranderd…..

  3. Ik denk dat je uit die jaaroverzichten dezelfde conclusie kunt trekken als nu: beloftes van politici zijn minder waard dan mijn aandelen Fortis! Potver, ik heb geen digitale TV. Maar ooit zal het op DVD uitkomen als de staatsomroep minder belastinggeld krijgt.

  4. Tja van de beloftes van dit kabinet is weinig terecht gekomen. Ik zie Balkie nog zo zeggen: jullie hebben socialer gestemd dus wij gaan het socialer doen… niet dus.

Reacties zijn gesloten.