Vandaag even niet ! (update 18+3)

Vandaag zal ik voor de verandering niet bloggen. Of is dat wel ongemerkt gebeurd ? Ik weet het niet meer. Na de brekende vakantie en de tewerkstelling, heb ik besloten om vandaag en morgen al mijn tijd die ik heb te besteden voor het bezoeken van al mijn bloggende vrienden en kijken wat zij er van gebakken hebben. Dus je bent gewaarschuwd, ik kom langs. Dus NU, vandaag en morgen geen nieuws op MADBELLO. Of ik moet verschrikkelijke jeuk in mijn vinger krijgen als ik iets tegen kom. Ik hou jullie op de hoogte 😉 Lees hier onder de updates.

Uperdate 3 : Zoooo Eindelijk, ik denk dat ik een beetje door heen ben, of ben ik iemand vergeten ??? Laat het weten en ik maak het goed 😉


Uperdate 2 : Vandaag gaan we gewoon verder, een voor een. Dus we zien mekaar 😉
Uperdate 1 : Na dit geShit heb ik gelijk Blogstress, maar ik zal door gaan tot ik iedereen heb gehad, al duurt het mijn een paar dagen 🙁

Update :  (18) Wat een schande, ik zou bijna mijn allerliefste vergeten ( Chantal ) en zij vraag zich af of jullie stil zitten of aan het bier ???
Update :  (17) Red Star : Flashplayer problemen in windows Vista ?
Update :  (16) Rijnhafen. of beter bekent als Schumpie weet het mooi te vertellen. Buffels vs. leeuwen vs. krokodil
Update :  (15) Xan is ook op vakantie, maar wel in NL en met weer en wind toch op het strand. Waarom gaat een vakantie altijd zo snel voorbij?
Update :  (14) Voor Haagse zaken moet je bij Geertje zijn. Zomersprookjes op het Zuiderstrand
Update :  (13) Dees met haar schaapintemunten ??? Ook op vakantie :-( Een trio met moeder en dochter ?
Update :  (12) Al een tijdje niets van Derek gehoord, maar onderschat hem niet, hij ziet alles :-). De Noordpool Oorlog & Corrupt ?
Update :  (11) Onlyliesbeth.nl is terug van Lloret, maar zo te zien zit ze nog steeds te klooien 😉 met haar Template en op een of andere manier kan ik daar geen comment geven 🙁

♦ Gisteren ♦

Update :  (01) Tassie is back : Why?! Wat kan jou dat nou aan je reet oxyderen waarom die dingen krom zijn? Vreet ze lekker op als je ze lekker vindt of laat ze op de fruitschaal verrotten.
Update :  (02) Hier bij BP kan je wat anders tanken.  Lekker goedkoop jezelf volvreten en zuipen in een all-in-resort. (ik zou het liever all-out willen noemen, daar alles wat u naar binnen propt, er met dezelfde rotgang uit diverse lichaamsuitgangen weer uitkomt..)
Update :  (03) Mannie van Spitcanvas is terug van weggeweest. Dat is vrij bizar toch wel, dat de autralishe regering zoiets heeft geflikt, en ik vraag me ook af waarom zoiets gedaan is.
Update :  (04) Het Cocoon van het web : Het blijft dat wij vrouwen er bekaaid van afkomen op muismat gebied!
Update :  (05) Monique is verhuist en volgen mijn is ze weer met 1000 dingen tegelijk bezig. Het rijtje: Cohen, Vogelaar, Bos en Muskens……VERRADERS!
Update :  (06) Shit ! Patrick & Vedat zijn net op vakantie gegaan en Nikolski is zo te zien nog niet terug.
Update :  (07) En Jager gaat maar door. Iedereen is uitgenodigd om te komen BBQen
Update :  (08) Zo te zien is pluisje ook weer terug : Dikke patser met je mini kuss pluis@};- groetjes Frans
Update :  (09) Onze kook kunstenaar is terug na een een coup van Newile. Eindelijk weer terug.
Update :  (10) En zo te zien is ReneSmurf ook weer terug van vakantie, maar ook niet hellemaal verwerkt 🙂 Na een kop koffie weer kabelbanend naar beneden in Malbun en aldaar even een winkeltje bekeken, maar niks gekocht.

♦ Ben ik iemand vergeten ??? ♦

15 gedachten over “Vandaag even niet ! (update 18+3)”

 1. @ Ik ben jaloers op Dave en Newile en vergeet niet als je lekker flink in de kraag heb t zitten om dan even te bloggen, altijd leuk 🙂

 2. Ik ken dat Madbello pfff en dan ben je er effe noodgedwongen tussenuit en denk je weer eindelijk te kunnen nettuh komt die kapot terug aarghhh. En nou druk voor het weekend ga ik weer naar Dave en Newile in Zwollywood lekker zuipe hihi en de rest en kom met een auto vol eten en drinken en en daar de straat in dus aankomend weekend ben ik effe lekker weg.

  Liefs van Roos

 3. Blogstress? Heb ik ook weleens last van. Omdat ik er dan te weinig tijd voor heb… Oh, ja.. heer Derek. Welnu,ik zit nog steeds met veel smart op die aangifte te wachten. Derek, de weblog-pliesie! Waar zit je? Op het pliesiebureau? Boilingpoints is de naam. *provoceert wat af in zijn fakansie*

 4. whahahahaha die patrick, zelfs vanuit Portugal, hij moet gewoon eigenlijk ff hoognodig gewoon een time out nemen 😉

  wel leuk die updates hierboven MB!!

  kuss

 5. Hahahahaha ja je moet je prioriteiten stellen! Succes met alle logs nalopen!

  Ennuh… fijn dat je weer thuis bent! 🙂

 6. nou bij mij is er niet veel bij te lezen whahahhaa ik heb erg veel moeite om me in logland te blijven bewegen en schaam schaam was hier dus ook ff niet geweest maar ik zal mij proberen te beteren.

  hoop je vandaag of morgen dus ff op me log te zien 😀

  kusss fijne dag

Reacties zijn gesloten.