OWAP zonder ACID!!!!

O.W.A.P. blijkt gigantische ACID flop
===========================

Wat een beloofde mooie avond met knetterende Acid House uit de jaren 90 moest worden bleek een compleet fiasco. Het thema “Acid is dead” is wel heel letterlijk overgenomen.

DJ’s als van Bellen en Remy waarvan verwacht zou worden dat zij met Acid opgegroeid zouden zijn lieten niet meer dan wat suffe house klanken horen. Zijn dit wel de echte Roxy DJ’s van vroeger vraag je je dan af? En moet je hier tegenwoordig 30 Euro voor neertellen? Waar waren de 303 knallers van Phuture, Beltram, Quasar, Stacker, Dunn, FUSE, etc. om er maar een paar te noemen.

De Human Resource “live on stage” act bleek niet meer dan een truttige remix van het eens zo populaire nummer: The Dominator. Niks live dus.

Zelfs een Acid legende als Mike Dunn heb ik moeten missen. Rond 4 uur was meneer er nog niet (zou om half 3 al aantreden). Dan maar snel weg van deze mega Acid flop. Volgend jaar kan men het beter O.W.P. of O.W.Z.A.P. (Orginele Warehoues Zonder Acid Party)
noemen.

Ik kan tegen iedere Acid liefhebber zeggen, vergeet dit feest de komende jaren.

owap.JPG 

Wat een vreselijke party was dat zeg op 1 november. Ik snap ook niet dat jullie het niet gewoon OWP noemen. Met 7 man kwamen we verheugd naar Amsterdam na zo’n 210 Euro geinvesteerd te hebben. Idioot veel geld voor een aantal zogenaamde Roxy DJ’s die de Acid roots totaal kwijt lijken te zijn. Dacht toch echt dat de 303 regelmatig te horen zou zijn in de Powerzone. Waar waren de live acts als Mike “Personal Problem” Dunn en Human Resource. Wij voelen ons toch echt als het ware min of meer bedrogen. Het terugstorten van een deel van onze investering zou hierom ook geen vreemde ontwikkeling zijn (mijn rekeningnummer zal ik binnenkort doorgeven).

Jammer maar het lijkt er op dat jullie de smiley al ruim voor dit feest hebben begraven. Wij blijven in ieder geval wel genieten van de knetterende Roland geluiden.
owap.dj + owap.hyves.nl + meubelstukken.nl Ingezonde mail van : Marc

roland-mc-303-groovebox.jpg


7 gedachten over “OWAP zonder ACID!!!!”

 1. Het was inderdaad niet wat ik verwacht had, trouwens het bier was ook niet lekker.
  Bij chantal in de kroeg was het een stuk lekkerder.
  Buiten het feit dat ze opgekrikte DISCO draaiden was het zo nu en dan best gezellig.
  Niet een feest om in de boeken te schrijven

 2. Binnekort zal eens aan een Web radio station gaan werken die wel echte 303 klanken laat horen.

  Inderdaad dit was een megaruk feest. Ik begreep ook de beveiliging nogal hardhandig was (waarom hebben ze de hardleerse, in het pand rokende chicks er niet uitgegooid).

 3. dat plaatje is van een mc 303 een digitaal kutding.. je bedoelt vast de tb 303!!!

Reacties zijn gesloten.