Dubbele Regenboog in 070

dubbele-regenboog.jpg

Als daar onder de gelukspot gelegen had dan was ik vanmorgen in een dilemma geraakt, welke kant moet ik fietsen ? Het was best indrukwekkend vanmorgen, kind naar school gebracht en zag al tussen de gebouwen door dat er hele donkere dreigende bewolking aankwam en bij de eerste open plek boven aan een brug met scherpe zon licht achtermijn in verbazing zag ik deze dubbele regenboog in een spel van licht en donker, op de foto komt het niet zo over en in het echt was het een stuk groter en veler van kleur, maar mijn mobiel is niet zo best en laat staan als het nog in macro stand stond, echt balen, maar gelukkig had ik nog een foto toestelletje bij me, maar die foto’s kan ik pas vanavond zien als ik de goede usb stekkertje heb. Was net klaar met foto’s nemen en de eerste regen druppels begonnen te vallen, gelukkig viel het allemaal mee en droog op mijn werk gekomen. In de serie lifelog van uit het veld van de dagelijkse beslommeringen in de treurnis van het leven.

8 gedachten over “Dubbele Regenboog in 070”

  1. Ook al is het effect in het echie vele malen mooier geweest, je hebt die dubbel regenboog met die prachtige dreigende lucht fantastisch op de foto gezet. Heel mooi!

  2. Mooie foto, Madbello. Net of het goud is. Maar een regenboog is nooit alleen hoor, er zijn er altijd twee.

  3. @ Barry : Tja! Het is een beetje een hobby van me waar ik veel te weinig tijd aan besteed, ik zoek altijd naar een mooie plek die ik in beeld kan nemen, een spel van lijnen, kleuren en licht en van de 100de foto’s zit soms een toeval treffer, als ik met de kids er op uit ga dan kom ik meestal thuis met zo’n 150 foto’s thuis.

  4. Hey Mike… ik heb daar een heel handig programma voor. Die de ruis en contrast bijschaaft en er een redelijke foto van maakt! Ik stuur je de bewerkte foto ff op via mail. Vergelijk maar even. Het programma heet Neat Image.

  5. Het idee is leuk maar de foto is echt bagger kwaliteit, helaas, maar gewoon van je fiets of auto stappen en foto nemen van wat je ziet.
    Foto’s zijn altijs minder dan wat je in het echt ziet, dus probeer ik het een beetje op te pompen zo ver het lukt met office picture manager als ik op mijn werk ben en thuis met adobe. Maar thank 😉

  6. Mooie foto zeg. Maar je heb meestal wel mooie foto’s heel simpel maar toch kan je er heel lang naar kijken. Weet niet hoe je het doet maar mij lukt het nooit om iets tofs op een foto te zetten.

Reacties zijn gesloten.