De Silver Surfer

mike.jpg

Echt komkommertijd. Probeer het te ontkennen maar het is echt werkelijk en misschien in mijn hoofd na twee dagen ziek zijn. Een korts aanval waardoor je hoofd, spieren en botten het moeten ontgelden en op het goede idee om dan maar gelijk te stoppen met koffie, sigaretten en bier, maar dat was geen goed idee om alles tegelijkertijd aan te pakken en nog duffer in mijn hoofd en geen twee uur volgehouden en de helderheid kom stap voor stap weer terug met zijn oude gewoontes.

silversurfer.jpgGisteren naar de Fantastic Four geweest en als oude Marvel comics lezer kan ik niet anders zeggen dat het een leuke film was en de Silversurfer de man die de wereld red en het mooie weer terug brengt, om uiteindelijk, weer of geen weer toch hardnekkig op een terras in scheveningen te gaan zitten. Triest of niet ? De hele strandterras voor je zelf, maar zo slecht was het ook weer niet, druppeltje hier en zonneschrijn daar en hier van moet je het van hebben.

image_197.jpg

7 gedachten over “De Silver Surfer”

 1. hmmm ik doe ook een halfslachtige poginng om te stopppen.

  Gisteren maar 6 sigaretten geroot waarvan 4 halverwege uitgedrukt.

  Mijn lijf schreeuwt nu enorm om een peuk maar ik houdt nog even stand.

 2. Ik vind het inderdaad een geweldige doordachte reeks, maar ook zo veel dat als je dat allemaal moet volgen zeer verslavend werkt.

 3. Vanaf vandaag wordt het allemaal beter want ik heb vakantie….Kom maar op met die hittegolf! šŸ˜‰

 4. Ik heb die film nog niet gezien, maarre bierrr bah hehehe ik drink niet. Doe mij maar een joint in plaats van een glaasie alcohol šŸ˜‰

 5. Hahahaha die foto van the Silver Madbello!

  Koffie, sigaretten en bier zijn prima combi's en eigenlijk moet je daar niet aan tornen! Hoe moet je anders de komkommertijd doorkomen?

Reacties zijn gesloten.