Muziek op je site ? Buma/Stemra komt langs

105-01.gif

8 gedachten over “Muziek op je site ? Buma/Stemra komt langs”

  1. Terecht! Ik wordt ziek van de sites met liedjes, ik surf wel met mijn eigen muziek, hahah… Ik heb die tenslotte zelluf niet geheel legaal gedownload! šŸ™‚

  2. Een aantal jaren geleden had deze “geef-een-jood-voor-een-knaak-aan”-club, die zich Buma Stemra noemt , hun controles gericht op bedrijven waar op de werkvloer radio’s aanstonden. Ook die moesten dokken, onder het mom dat de artiesten daar onder zouden lijden. Laat deze Burgermannetjes (Buma’s) maar eerst aantonen dat het geld wat via hen afgetikt wordt, inderdaad bij deze artiest aankomt? Ben bang dat er hier-en-daar wat blijft hangen voor de overhead van Buma zelf?

  3. 26 euro per maand voor een klote muziekje op je site. Zijn ze debiel geworden. Stel je hebt op je site 1 nummer staan die afspeelt 12 maanden lang 26 euro, Daar kan je heel wat cd’s bij de freerecordshop halen zeg. Als of die dik vies overbetaalde klote artiesten niet genoeg verdienen met hun pauper muziek.

  4. ik wordt zo schijtziek van die Buma/Stemra. Echt zo’n nutteloze instantie die overal geld probeert los te peuteren, net als Brein of iets. Dat ze opzouten. Een beetje bloggers gaan stalken straks die een leuke site proberen neer te zetten en de kosten proberen te dekken met advertenties… Ik zou me schamen als ik er zou werken.

Reacties zijn gesloten.