Satanische Mickey Mouse moet DOOD

mickey-satan-mouse.JPGIk kan het niet gekker verzinnen maar het is echt waar. Mickey Mouse moet van Allah en alle Islamieten en vooral van Sjeik Muhammad Munajid hellemaal dood. Een cartoon dood maken ? JA dat kan ! Althans islamieten kunnen dat als de beste, dat doen ze wel vaker, hoezo achterlijke cultuur ? En het word steeds gekker, Mickey Mouse zou handelen in opdracht van Satan, al vraag ik mijn af of die Sjeik Muhammad wel weet dat het een cartoon is en dat tekenfilms niet echt zijn, muizen zijn walgelijk en bedorven dieren….. of bedoelt Sjeik Muhammad dat Walt Disney in opdracht van de NWO handelt, dan heeft Sjeik Muhammad hellemaal gelijk : Mickey Mouse moet dood !

fatwa-mm.JPG

aaarghcartoons.blogspot.com & aaargh.be/nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Satanische Mickey Mouse moet DOOD”

  1. Hahaha, who the f**k is die Sjeik Muhammad Munajjid. Oh, da’s die net iets te rijke haatbaard uit Saudi Arabië die bijna over alles en iedereen een Fatwa uitspreekt; afvallige moslims zijn het kwaad, vrouwen die weigeren om gedwongen met hun man naar bed te gaan zijn het kwaad, de Olympische Spelen zijn het kwaad….
    Hé zandmannetje, als jij blijft geloven in sprookjes, blijven wij geloven in Mickey Mouse? Ennuh, probeer de Koran een keer goed te vertalen en niet naar je eigen frustraties en waanbeelden?

Maak mij blij en geef reactie :D