Staand op Terras Drinker = VERBODEN

Dit is echt bizar. Zou bijna denken dat het een HOAX is of in ieder geval een geslaagde grap, maar ben bang dat dit echt werkelijkheid word. Lees en klik het verder bij de : meisjevandeslijterij.nl
en vergeet vooral te stemmen op dit artikel op NUjij.nl & eKudos.nl


9 gedachten over “Staand op Terras Drinker = VERBODEN”

  1. Niet meer roken niet meer staan.Het word gezellie in de kroeg/terras.Je mag wel een veel te duur biertje kopen.:(

  2. Camera’s en onderhuidse chips zijn de enige oplossing om deze terras terroristen het hoofd te bieden. 😉

  3. maar je mag wel met je biertje naar de tafel lopen toch? anders kom je d’r niet. je mag dus alleen geen slok nemen als je staat. en als je nu een slok neemt als je zit en doorslikt als je staat mag dat? nouja. heel erg raar.

  4. Ik zie de volgende stunt van Job Cohen al aankomen in de Algemene Politie Verordening van Amsterdam; “je mag een ambulance broeder alleen maar zittend gehurkt met een rooibosthee in de hand uitschelden. Staand mag er niet bedreigt worden, ook niet als je uit Noord Afrika komt en moeite hebt met je woede te beheersen” 😉

  5. @ SirCumSized : Inderdaad, als je koffie gewoon aan de toonbank nuttig ben je goedkoper uit en te bedenken dat een echt Italiaans cappuccino in Bologna centrum net een euro kost, dus daar kan je nog gerust gaan zitten, terwijl hier in 070 ben je zo maar en minsten 2 tot 3 euri kwijt voor een slap aftreksel.

  6. En dat terwijl in de mediterrane landen je juist EXTRA moet betalen aan de barman als je staand of zittend op een terras je drankje geniet. Hoe verhoudt het APV van de gemeente van A’dam zich met de regels van Brussel, is dan mijn volgende vraag?

Reacties zijn gesloten.