It’s Super Stunt Aanbieding

its-aanbiding.jpg

Tja ! Je gelooft je ogen niet, dit kan niet waar zijn. Mijn liefje en ik waren vanmiddag op zoek naar vervanging van onze overleden wekker, dat ding die ons elke ochtend wakker martelt, zeker op zijn minst 5 keer aan te gaan om weer zwaarhandig uitgezet te worden. Eentje met snooze, zonder radio, niet op batterijen en wel met een snoer, niet te groot en niet te duur. Het valt niet mee zo eentje nog te vinden, Blokker, V&D, kruidvat en It’s konden ons niet tevreden stellen en uiteindelijk bij de HEMA geslaagd en wel voor geen 9 euro. Maar die aanbieding bij de It’s sloeg echt alles, 2 cent voordeel die je alleen kan incasseren als je pint.

4 gedachten over “It’s Super Stunt Aanbieding”

  1. Een echte “bij-de-tijd” korting van It’s, nu het kwartje van Kok nog en de “Sir” kan weer gerust slapen 😉

  2. Een tip alles wat bij de prijs van it’s achter de komma komt zijn verkoopcodes. Bv 15,98 dus de verkoop code is 98. Hiermee kunnen ze in de computer zien tot hoever de klant kan afdingen. Ik heb hier zelf een blauwe maandag gewerkt. Ergens heb ik volgen mij nog een lijstje met al de betekenissen van de codes.

    Bij It’s kan je ook afdingen omdat ze werken met Amerikaanse verkoop stijl. Dus mocht je daar wat kopen (raad het je strengste af) nooit akkord gaan met de prijs die er staat. Meestal kan je 20 tot 30% afdingen daar.

    Verder werken zij met een agressieve verkoopstijl. Let maar op als je binnen komt je word direct besprongen door een verkoper met meestal de tekst “wat mag ik u verkopen” en als jij zegt nou ik kijk even rond word je meestal belaagt met de volgende vraag “waar bent u naar opzoek, of zocht u iets speciaals?”

    Mocht je nou iets gevonden hebben en je hebt toch nog zo iets van nee laat maar zitten. Dan komen ze met de volgende zin “Wat kan ik voor u doen zodat u het wel bij ons koopt”

    Daarom It’s een heel smerig zaakje daarom ben ik er heel erg snel weer weg gegaan

Reacties zijn gesloten.