StarSignLeo is Back in Town

Maar de vraag is of we hier te maken hebben met de enige echte StarSignLeo ? Dat moeten we even wachten op antwoord, maar als het niet zo is, is het niet anders dan de grofste heiligschennis op internet. Mensen sterven soms. Nou ja, meestal. Eigenlijk altijd en waarom liefde belangrijker is dan seks. Ik zou zeggen : Ga snel kijken en lezen bij de lelijkste ding van het net. Lelijkding.nl echt of nep ?
UPDATE : Het is de enige echte StarSignLeo bevestigd ! 🙂

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

9 gedachten over “StarSignLeo is Back in Town”

  1. @SSL : Ik hou van je v 🙂

    @Lelijkding : MSN is zo 2000 en voor pubers, volgens mijn heb ik die niet eens op mijn PC staan, ik doe het liever met Twitter, echt een aanrader, dan ben je altijd en overal online als je internet op je mobiel hebt.

Maak mij blij en geef reactie :D