Twitterfountain

Ook een Twitter fontein op je weblog of site ? Het moet niet erger worden en soms vraag ik mijn af of internet wel spoort, maar hier weer een leuke gadget voor het geval je een Twitter en FlickR account hebt, opzicht hoef het niet, je kan gewoon een willekeurig Twitternaam toevoegen en FlickR tag en je krijgt zo maar een verassend visueel spektakel. Om deze twitterfontein op je weblog te zetten ga je recht onder de widget op ”adjust”, vul je eigen twitter naam en FlickR tag en doet save (je ziet gelijk het resultaat) en dan ga je naar ”copy widget”, daar kan je gewenste kleur en afmeting geven en dan copy this widget, met ”Ctrl v” plak je het waar jij het wil hebben. Als je specifieke foto’s weergeven wil hebben dan is het handig om een unieke tag naam te verzinnen en die toevoegen aan je FlickR foto’s die in je Twitterfountain moeten komen.
Voor deze Twitterfountain widget heb je ook een heuse wordpress plugin, al moet ik zeggen dat ik het op twee verschillende weblogs heb proberen te installeren, maar helaas heb ik geen resultaat kunnen zien, Maar wie weet ligt het wel aan mijn. Kijk zelf maar op deze Engelstalige website met .nl extensie : twitterfountain.nl Hier onder is het resultaat. Al moet ik opmerken dat het zo maar zou kunnen dat deze widget alleen werkt op wordpress 2.5 en hoger.
UPDATE : Klik op continue reading “Twitterfountain” om het voorbeeld te zien. In FireFox word deze website door Twitterfountain verkracht 😉

21 gedachten over “Twitterfountain”

 1. @ Twitterfountain : Ik weet het ook niet, de breedte heb 425 gemaakt en dat is goed, voor de rest weet ik het niet. Ik zou zeggen kijk naar deze item in firefox en daar na de index pagina en dan zal je het zelf zien. Maar ik denk dat het aan ligt dat dit weblog op 2.3 draait en de code copy/pasta van de testarea die 2.6 draait, maar dat had ik al eerder verteld 😉

 2. @ Madbello: kun je aangeven wat er dan precies mis gaat? Het enige wat er aan je pagina wordt toegevoegd wat betreft code zijn de object / embed tags om onze swf te embedden. Heb je de Twitterfountain niet te breed gemaakt?

  Op deze pagina zie ik trouwens uberhaupt geen fontein … Ik zie wel wat verkeerde object code staan, maar dat is niet voldoende om de fontein goed op deze pagina te zetten.

 3. @ Twitterfountain : In fireFox heeft deze widget wel degelijk gevolgen voor mijn weblog, het is jammer, ik vind het een geweldig grappig widget en hoop dat de ontwikkelingen voorspedig zullen verlopen succes 😉

 4. @ Twitterfountain : Wat ik gisteren ook had was dat als ik jouw pagina open had om te editen tot item elke keer na 10 minuten mijn IE hellemaal vastliep en dat een paar keer achterelkaar, misschien ligt het echt aan mijn PC dat kan natuurlijk ook.

 5. @ Madbello : als ik het goed begrijp zie je geen knopje in je editor verschijnen zoals in de screenshots? Op je testarea zie ik wel gewoon een Twitterfountain lopen trouwens.

  Lijkt me trouwens sterk dat onze plugin iets met je site layout heeft gedaan: hij voegt alleen een knopje toe aan je editor en eventueel een widget in je sidebar.

 6. @ Mo : Bedankt, ik zal vanavond kijken en wie weet kom het inderdaad van deze Twitterfountain, ik hoef in ieder geval niet ver terug in de tijd 😉

 7. @ Twitterfountain : Plugin is gewoon geactiveerd, maar zie vervolgens geen knopje of wat dan ook waar naar het zou moet verwijzen. ik heb hier getest : http://spraakloos.nl/testarea/ waar de laatste versie van wordpress draait 2.6 en hier draait het nog op 2.3 en heb de code van 2.6 naar hier gekopieerd en dan doet het weer wel, maar de plugin is gewoon niet zichtbaar.

 8. Nee, ziet er nog steeds niet uit. Paar dagen geleden was er niets aan de hand, komt het door het nieuwe tooltje? Nog niet uitgeprobeerd, ben niet zo’n tooltjes mens 🙂 Laat ik het zo zeggen, ben niet zo van de tierletantijnen op mijn site. Mijn site werkt, ben tevreden.

 9. @ Charlie en Mo : Bedankt, ik zal vanavond kijken in firefox, op mijn werk gaat het niet, maar volgens mijn heeft het in verleden altijd redelijk gedaan in FF en echte veranderingen heb ik niet echt doorgevoerd.

 10. Echt wel lachen hoor wat je allemaal niet met zo’n weblog kan doen. Alleen ik zou me god niet weten wat ik er op moet zetten of het over moet hebben 😀

 11. Eh…..heb je ergens zitten kloten met de php of zo? Jouw site is een beetje boel uit balans.

Reacties zijn gesloten.