Scoutle

Promoot je blog. Vind andere boeiende blogs. Automated Social Networking. Meer waardering & 100% Gratis : scoutle.com via zbdigitaal.nl


Nederlandse introductie video voor Scoutle.com, een geheel nieuwe vorm van Social Networking genaamd ‘Automated Social Networking’.

Met Scoutle promoot je je blog of website, wordt continu bekeken hoe waardevol en relevant deze is en wordt je automatische gekoppeld aan soortgelijke website. Scoutle zorgt voor meer erkenning en waardering, meer geïnteresseerde bezoekers en maakt het mogelijk anderen te vinden en te vergelijken.

Probeer Scoutle! Het kost niets maar levert je veel op. Log in met OpenID, koppel je Twitter, gebruik Scoutle op je mobiel, maak Netwerken, blijf op de hoogte met je persoonlijk RSS Feed… Ontdek alle mogelijkheden van Scoutle. Bekijk deze introductie film maar vergeet vooral niet je aan te melden. Dat is de enige manier waarop je echt te weten komt hoe Scoutle werkt.

6 gedachten over “Scoutle”

  1. @ Redstar : Ik vind het altijd leuk om te kijken hoe zo iets werkt en deze is totaal iets anders weer, het widget er van staat hellemaal onderaan in de 2de rechter kolom, ik hebt het een beetje verkleint omdat het ander niet past, maar zo als je ziet kan je zien dat weblog en of sites mekaar ontmoeten qua interesses, je kan er op klikken en desnoods in je netwerk opnemen, elke ontmoeting en kruising met andere weblog word genoteerd waardoor je kan zien of het traffic en geïnteresseerde op je weblog komen en andersom ook. Het is net een kruisbestuiving.

  2. Whoppa, jij en Liesbeth hebben me al aan de eKuddos gekregen. Dit gaat allemaal van mijn besteedbare tijd af 🙂

Reacties zijn gesloten.