Zou Iemand Hier Intrappen ?

fraude.jpgOproep voor dringende zakelijke bijstand. Van : Monica Robert, Abidjan, Ivoorkust West-Afrika. Beantwoord rechtstreeks naar mijn prive e-mailadres : monica_robert0225@yahoo.com

Liefste One,

Staat u mij toe u op de hoogte van onze wens om te gaan op zakelijke relatie met u mee. Ik weet heel goed dat mijn boodschap zal tot u komen als een verrassing, want het is inderdaad heel vreemd voor iemand die je niet hebben voldaan voordat zij contact met u kan opnemen in dit verband.

Ik ben mevrouw Monica Robert de enige dochter van late Chief.and Mevr. Dikko Robert. Mijn vader was een zeer rijke koopman Coccoa in Abidjan, de economische hoofdstad van Ivoorkust, mijn vader was vergiftigd tot de dood door zijn zakenpartners op een van hun uitstapjes op een zakenreis.

Mijn moeder overleed toen ik een baby was en sindsdien mijn vader heeft mij zo speciaal. Voordat de dood van mijn vader in maart 2007 in een prive-ziekenhuis hier in Abidjan hij stiekem riep mij op zijn bed kant en vertelde me dat hij de som van (zeven miljoen vijfhonderdduizend Verenigde Staten Dollars). USD ($ 7.500,000 , 00) links in vaste / tussenrekening geboekt in een van de voornaamste bank hier in Abidjan, dat hij gebruikt mijn naam als zijn enige dochter voor de nabestaanden van de neerlegging van het fonds. Hij legde mij uit dat zij als gevolg van deze rijkdom dat hij was vergiftigd door zijn zakenpartners. Dat zou ik proberen om een buitenlandse partner in een land van mijn keuze waar ik zal dit geld en gebruiken voor investeringen doel, zoals onroerend goed of hotel management.

Geachte, Ik ben op zoek naar eervol uw hulp op de volgende manieren:
(1) Om een bankrekening waarop dit geld zou worden overgedragen aan.
(2) Om te dienen als hoedster van dit fonds omdat ik alleen 22years.
(3) Om de regeling voor mij om over naar uw land om verder mijn opleiding en ook te zorgen voor een verblijfsvergunning voor uw land.

Bovendien Beste Ik ben bereid om u 15% van de totale som als vergoeding voor uw inzet / input na de geslaagde overdracht van dit fonds in uw account overzeese genomineerd.
Bovendien Beste geef dan uw opties aan het helpen me als ik denk dat deze transactie zou sluiten binnen zeven (7) dagen u te helpen uw interesse naar mij.
Anticiperen van u te horen dringend.
Bedankt en God bless.
Hoogachtend,
Monica Robert.
N: B kunt u reageren direct op mijn prive e-mailadres : monica_robert0225@yahoo.com

fraude.jpg


Be Yourself @ mail.com!
Choose From 200+ Email Addresses
Get a Free Account at www.mail.com

Een van de vele verzoeken om geld of wat dan ook, maar deze keer in het Nederlands šŸ™‚

3 gedachten over “Zou Iemand Hier Intrappen ?”

  1. Hmm als je haar googled kom je dat mail adres paar keer tegen. Zeker weer een of andere oplichters bende. Lekker nederlands ook wat ze typt

  2. Ja… Hier Trappen Iemands In… want anders zouden er niet zoveel van die krankzinnige dingen in omloop zijn….

Reacties zijn gesloten.