Stoppen met Roken Week 3 Dag 4

image_777.jpg

Tja ! Een minuut stilte voor alle mensen die nog roken en zeker ook voor die gene die gestopt zijn en nooit meer een op zullen kunnen steken.
En hoe gaat het ? KUT ! Kan niet anders zeggen, maar moet ook zeggen dat ik het niet mis, heb niet de neiging om er een op te steken of wat dan ook, alleen om een uur 2 of 3 heb ik een leeg moment en als ik thuis kom van mijn werk ben ik even de weg kwijt en kan mijn draai niet vinden. Ga een stuk later naar bed en sta moeilijk op. Absoluut alle concentratie kwijt en de stomste dingen die je meestal uit automatisme doet gaan fout. Niets zit tegen, maar alles gaat niet zo als ik het wil.
Ben ik trots dat ik gestopt ben ??? NEE ! Het is schande dat ik ooit gerookt heb en toch ben ik niet blij dat ik gestopt ben, voel mijn niet beter en heb geen lol meer, geen haast meer, geen interesten in andermans verhalen en standpunten, in weinig woorden kan ik wel zeggen dat het mijn even weinig kan schelen. IKKE IKKE en IK, hellemaal in mijn zelf gekeerd en opgesloten in een gevangenis van vlees en bloed die mijn niet kan behagen en bevredigen. Ongecontroleerde onverschilligheid heeft de honger naar meer gestild, zo lang deze seconden zich voortslepen. Loopt rond met een hoofd die gevuld lijkt met dikke dampende warme stroop, gedachtes die kleven, onleesbaar worden en voor altijd verloren gaan als ze niet opgeschreven worden.
Dat was even dit en puur voor mijn therapeutische doeleind en met een knipoog 😉 en zo als jullie zien kon ik van alles tegen wat met roken te maken heeft en toevallig ben ik vandaag mijn voorraad shag kwijt, weer iemand blij gemaakt met een vroege dood.
Eerdere afleveringen lezen van Stoppen met Roken ?

4 gedachten over “Stoppen met Roken Week 3 Dag 4”

  1. Gestopt, Week drie. Het enige deze dagen te lachen deze colum 🙂 Hou het dus maar vol en wacht op de nachtmerie van dag 67 🙂

  2. De minuut stilte was hier, maar de rest valt hier wel mee, ik zuip gewoon meer en sport meer, dus ga ik nu voor de adrenaline en alcohol kick! 🙂

Reacties zijn gesloten.