Kindermoorden Martelkelder & meer

Stan de Jong over de Belgische beerput. Micha Kat tegen Fortis/Lippens en de banden met de zaak-Dutroux. Wat België en de rest van de wereld niet mocht en mag weten en langzamerhand toch naar buiten komt druppelen. Wil je het eigenlijk wel weten ? Omdat we waarheid zou namelijk te ziek voor woorden kunnen zijn en boven elke bevattingsvermogen kunnen uitstijgen, iets wat je niet eens in de ergste horror film ziet.
De burgemeester van Knokke zou bijvoorbeeld graag seks hebben met 2 tot 4-jarigen, liefst met dieren erbij… Tja, het is allemaal te walgelijk voor woorden en je hebt instinctief de neiging te denken dat het niet waar kan zijn, het gaat elk bevattingsvermogen te boven. Lees, kijk en klik het verder op : standejong.nl

Lees ook item + reacties : Pleidooi Micha Kat inzake M.Lippens/Kat
Topman Belgacom wil ontslag bestuurders (Maurice Lippens van Fortis) : de Volkskrant

2 gedachten over “Kindermoorden Martelkelder & meer”

  1. De vraag is of X1 alias Regina Louf ze allemaal wel op een rijtje heeft. Ze heeft in het verleden vaker mensen beschuldigd van kindermisbruik. Er is nog steeds niemand officieel beschuldigd en dat is op zich vreemd.
    Waarschijnlijk is dat een reactie op het jarenlange misbruik dat ze heeft moeten ondergaan. Het valt op dat personen die vaak in de media komen het onderwerp worden van haar lastercampagnes. Echter: waar rook is, is vuur…

  2. Nee, ik wil het niet weten. Is het bewezen dat iemand zich schuldig heeft gemaakt aan deze walgelijke praktijken, dan mag diegene van mij de ergste martelstraf krijgen die er is. Details mag je me besparen, is ook niet relevant. Schuldig of niet schuldig en voor de rest moet de aandacht gaan naar de slachtoffers. De daders gruwelijk koud maken, vooral laten lijden en dan geen aandacht meer aan schenken in de media.

Reacties zijn gesloten.