DooD door Water Drinken

Amazing Hydration Diet (Waterdieet) Nieuw en nooit van gehoord, maar zo als het blijkt is ook water schadelijk en soms ook dodelijk.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “DooD door Water Drinken”

  1. @ Madbello; kijk jij weet tenminste dat het een mythe is dat je veel water moet drinken om te zuiveren. Je lichaam haalt overal vocht uit al eet je iedere dag bakstenen….

  2. Het is nooit bewezen dat water zuivert, het zal waarschijnlijk wel maar bevorderd het reiniging vermogen van de nieren zeker niet, de afvalstoffen worden gewoon meer verdunt door meer plas.

  3. Ik kende het! Alles waar te voor staat is niet goed. Water zuivert zeggen ze maar geef mij maar een watertje met iets er doorheen (ben zuiver zat vanmezelf) 😉

Maak mij blij en geef reactie :D