Liever een Pedofiel in de tuin dan een Roker in de keuken

nl_blind.gifZat zo even de Metro te lezen en kwam een leuke stelling tegen die mijn aan het denken zetten en ja hoor ! De Nederlandse regering en het hele justitiële apparaat heeft zo als het blijkt een voorliefde voor pedofielen en hun belangen staan boven dan die van rokers. Zo op het eerste gezicht heel strak door de bocht maar als je in aanmerking neemt dat de stichting Martijn gewoon mag bestaan en zelfs een politieke partij voor pedofiele belangen bestaat : PNVD. Maar o we als je een rokers stichting opricht waar je mag roken en laat staan een RokersKerk, dat is hellemaal uit den Boze, controleurs staan voor je deur om je te beboeten met het start bedrag van 300 euro, maar een minderjarig kind in huis hebben en daar op geilen is toegestaan, in bezit zijn van kinderporno als je agent of bij justitie werk, kom je er met een taakstraf van af. Ligt het aan mijn of spoor ik niet meer ? Rook, Vuur, As en zo te zien kun je een kind ook niet meer aan een blinde toevertrouwen.

metro-24-07-08-p.jpg

8 gedachten over “Liever een Pedofiel in de tuin dan een Roker in de keuken”

 1. @Pat3766 : Dit weblog is zeker journalistiek niet verantwoord en ook niet de bedoeling, het zijn meer de gekkigheden die ik op internet tegen kom en daar en zeker niet onderbouwde ongenuanceerde draai daar aan geef. Ik ben geen journalist en geen onderzoeker, allemaal geen tijd voor, je moet het maar met een knipoog nemen MAD & BELLO de naam zeg toch genoeg ? 😉

 2. Hey Madbello,

  Het staat je natuurlijk vrij om een politieke partij voor rokers te beginnen. Waarschijnlijk heb je dan meer succes dan de flapdrollen van de PNVD. Die zijn niet in staat om met hun dronken gelal meer dan 5 stemmen bij elkaar te krijgen. Het percentage rokers in Nederland (http://www.rivm.nl/vtv/object_document/o1210n19085.html) staat garant voor een brede doelgroep die het de moeite waard maakt om een politieke partij aan te weiden.

  Je generalisaties over HET justitiële apparaat en DE Nederlandse regering zijn nogal ongenuanceerd en niet erg journalistiek verantwoord.

  Dat Demmink verhaal roept vraagtekens op, maar om de hele regering als pedofielenvrienden te bestempelen is ook een tikkie overdreven.

  Met vriendelijke groet,
  Pat

Reacties zijn gesloten.