MDI doet aangifte tegen Henk Spaan & Harry Vermeegen

Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) doet aangifte tegen de volkskomieken Henk Spaan en Harry Vermeegen. gregoriusnekschot

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “MDI doet aangifte tegen Henk Spaan & Harry Vermeegen”

  1. @ SirCumSized : Persoonlijk vind ik het een sterk verhaal en hoe betrouwbaar is het ? Hellemaal geen link of zo, maar ik vond het wel curieus en als het echt is zullen we vast heel binnenkort er meer van horen.

  2. Nee nou wordt ie mooi? Het MDI houdt zich bezig met zaken van 20 jaar geleden? Zit er geen verjaringstermijn op discriminatie c.q. vermeend haatzaaien? Laat het MDI dan ook maar eens aangifte doen tegen de inquisitie, de kruistochten en de kolonisatie van Indonesië en Suriname. Kom op kabouterclub, richt je op het heden als je dan toch denkt bezig te zijn met een bewakende functie, dat komt in ieder geval een stuk geloofwaardiger over.

Maak mij blij en geef reactie :D