Stoppen met Roken Dag 5

JA JA ! Daar Gaan we weer. Het valt allemaal wel mee en het stelt niets voor *prust* Je houd tijd over en de tijd duurt langer. Ik heb in ieder geval een stuk mindere haast dan normaal, of ik moet langer denken. Je mist die shot van inspiratie gecombineerd met een moment van diepe inhalatie en concentratie, je bent het hop moment kwijt van peuk naar peuk en alles omgetoverd in een lineaire totale singulariteit. Het is toch komkommertijd, dus dit kan er ook wel bij. Ik dacht even dat mijn liefje ook gestopt was, maar ze rookt alleen als ik er niet bij ben, voor mijn hoef het niet en van andere rokers heb ik geen last, eerder van mijn drukke heldere nachtelijke dromen. Vannacht was het weer raak, iemand was zijn paraplu kwijt en iedereen was de paniek nabij op zoek naar die fucking paraplu, met de gedachte : ”waar maak zich iedereen toch druk over ?” Ik had meer last van die herrie die de mensen maakte en dat ongecoördineerde heen en weer geren, echt onpraktisch en doelloos, zo hard regende het buiten ook weer niet en toen was het tijd om op te staan, PC aanzetten, poepen, mail kijken, douchen en naar mijn werk. Het meeste last van het gemis heb ik zo rond een uur of twee en als ik thuis kom van mijn werk, even het moment dat ik niet weet wat ik moet doen en een zakje pinda’s pak. Nog twee uur te gaan en dan ga ik mijn eerste rookvrije wekkend van dit decennium in. Als ik jullie niet meer zie : Prettig weekend en misschien vanavond echte items hier op madbello 😉

Stoppen met Roken van de afgelopen dagen lezen ?

7 gedachten over “Stoppen met Roken Dag 5”

  1. @ Saartje : Hier heb je dag 1, 2 en 3 en onderaan de linkjes naar alle anderen dagen en maanden 🙂 ben je ook gestop met roken ?

  2. Nou ik ben ook gestopt, vorige week donderdag…Als ik jouw logjes zo zie dan valt het bij mij allemaal reuze mee! Ik heb er eigenlijk geen last van en voldoende afleiding…! Keep strong!

  3. Jij gestopt en ik weer stiekem gerookt deze week… Sssst! 😉
    En die dromen worden ook vanzelf minder… Fijn weekend (wel knap van je trouwens)

Reacties zijn gesloten.