Rook terug in de Horeca

rook-geurmachine.jpgHet is nooit goed en weer een bewijs dat die vieze stinkende rokers nog wel enige nu hadden. Nu dat alle aangelegenheden rook vrij zijn krijgen we andere nog viezere persoonlijke lucht klachten zo als : Verschraald bier, Vieze ranzige oksel zweet en wat dacht je van dampende scheten en laat staan de combinatie daar van. Die rook lucht was zo slecht nog niet en nog neutraliserend ook. Een geurmachinebedrijf heeft nu een luchtje ontwikkeld dat naar sigaretten ruikt. Dit moet ervoor zorgen dat het binnen niet meer zo stinkt. kidsweek.nl

8 gedachten over “Rook terug in de Horeca”

  1. @ Barry : Het is inderdaad zielig dat we de vrijheid niet meer hebben om te kiezen of iemand een rokers café begint, straks zitten we allemaal in de rokers kerk.
    @ Patrick : Als het goed is gaat het niet in je kleren zitten.
    @ Jager : Ik ga met smart op jouw vrijdag verhaal wachten.

  2. Haha, tja, ik ben ook gestopt maar daarover vrijdag meer hoop ik…Ik vindt overigens nog steeds dat men te ver gaat met dat verbod… Hoe vrij zijn wij eigenlijk nog in dit land?

  3. Ik rook ook niet maar toen ik zaterdag wat op schevening ging drinken mis je toch wel die rokers lucht. Had het eerst niet eens door dat er niet meer gerookt mocht worden tot er 2 mensen steeds naar buiten liepen.

    Vind het echt te triest gewoon dat er niet gerookt meer mag worden. Word echt een zielig klote landje dit.

Reacties zijn gesloten.