Geluk

geluk.jpg

Geluk en een illusie armer en weer tijd over om ergens anders naar te zoeken en dan toch hier : 10 manieren om geluk af te dwingen of anders The Secret de kracht van de gedachte en je eigen fantasie werkelijk maken.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Geluk”

  1. Zo als Najib Amhali al zei in een van zijn optredes “Mensen zeggen je moet geluk afdwingen.Heb ik een meisje wil ik gelukkig worden dwing ik een klein beetje kan je de gevangenis in” šŸ˜€

  2. Aha, the Secret; een moderne variant op de Wet van Aantrekking uit het Boeddhisme. Mooie theorie die volgens mij ten dele waar is? Geluk is niet voor een ieder “maakbaar”, je kunt er wel naar streven maar ook ongeluk heb je nodig om de emotie van geluk te kunnen ervaren en herkennen?

Maak mij blij en geef reactie :D