Het ware gezicht van Balkenende

balkenende.jpgDe CDA’ers vrezen mogelijk gezichtsverlies ? Als je het mijn vraag heeft het CDA al lang het gezicht verloren en vooral Balkenende die vind Nederlanders maar zeikers die de mond moeten houden en alles als zoete koek moeten slikken, hoe zuur het ook is. Onder druk van Premier Jan Peter Balkenende mag Pieter van Vollenhoven, Fred Spijkers niet meer bijstaan in de klokkenluider zaak over ondeugdelijke landmijnen van Defensie. Al meer dan 20 jaar heeft de politiek en Defensie het leven van Fred Spijkers onmogelijk gemaakt en zo te zien gaat Balkenende gewoon lekker mee door om deze man te treiteren. Gewoon SCHANDALIG, is dit het Christelijk Democratisch Appel ? De RVD wil geen mededelingen over deze zaak doen : Telegraaf klik op het plaatje hier onder.

fred-spijkers.jpg

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Het ware gezicht van Balkenende”

  1. Ik heb van Vollenhoven hoog zitten en volgens mij heeft hij op eigen inzicht deze beslissing genomen en niet onder druk van Mr. Playmobiel, JPB, of één van zijn fazallen? En ja, die zaak van Fred Spijkers en het ongeval met die mijnen stinkt natuurlijk aan alle kanten. Die moet natuurlijk wel geheel uitgezocht worden door een écht onafhankelijke partij of organisatie.

Maak mij blij en geef reactie :D