Vrij

Mijn vakantie is begonnen, drie weken vrij, maar dat gevoel heb ik totaal niet en zal mijn veilige werk omgeving gaan missen. Als het mooi weer word blijven we in Nederland, maar ik ben bang dat als het zo blijft we naar frankrijk zullen moeten verkassen, omdat mijn liefje niet van grijs houdt en ik tegenop zie om in de sidderende hitte te duiken. Maar voorlopig is het voor mijn een doodnormaal weekend zonder inspiratie om hier en daar te klooien, wat aan Liesbeth de site gedaan en maar hier ook een poll geopend uit verveling. Voor de rest nog even niets te melden. Een goedemorgen en misschien tot straks en ik kom snel langs.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “Vrij”

  1. Nou heb je jouw poll eindelijk gevonden en dus heb ik maar gelijk op "te druk" geklikt. Dat wil niet zeggen, dat ik jow site niet goed vind, integendeel, maar jij beperkt mij in mijn keuzes, Madbello. Je kunt ook een poll maken met meerdere mogelijkheden, toch?

Maak mij blij en geef reactie :D