GeenStijl (Fleischbaum) ontboden

Ook GeenStijl (Fleischbaum) ontboden om naar het politiebureau te komen. Zo als het blijkt is de klopjacht op bloggers geopend. Oproep : Kom naar Amsterdam

10 gedachten over “GeenStijl (Fleischbaum) ontboden”

  1. @ Madbello ; had dit stuk van Roelf-Jan Wentholt al gelezen. En onze regering vindt het onbegrijpelijk dat de roep om “eigenrichting” toeneemt? Tja, als je bij Justitie en haar wetsdienaren nul op request krijgt, dan kun je gewoon niet anders dan eigen rechter spelen? Zeker niet als men zaken zoals vermeende discriminatie een hogere prioriteit geeft dan regelrechte directe bedreiging?

  2. @ GeenStaat : Bedankt voor de spellingcontrole, ik zie het echt niet en weer het bewijs dat ik het zelf schrijf 😉

  3. @ Madbello & GeenStaat; het OM gebruikt het middel “ontbieden”, mooi werkwoord die àlleen gaat over een uitnodiging om te praten. De reden hoeft dan ook niet vermeld te worden. Hoe anders is dit inderdaad bij een proces verbaal of dagvaarding; dan moet Justitie het mogelijke strafbare feit verwoorden. Kortom; het openbaar ministerie heeft een nieuw middel gevonden; ontbieden van personen die verdacht zouden kunnen zijn voor “opruien”, “discrimineren” en “haatzaaien”. Gezellig even op de koffie bij oom agent staat in ieder geval beter dan met een 10 man groot arrestatieteam binnenvallen en kost ook nog een hoop minder?

  4. Zo, het begint wel een trend te worden bij Justitie; eerst Nekschot, toen Annelies van HoeiBoei en nu ook al de schrijvers van GeenStijl? Zeker onderdeel van het meerjarenplan speerpuntbeleid van het OM (lees : Heersch Balin) om meer vermeende discriminatiezaken aan te pakken? Waren ze maar ook zo doortastend ten aanzien van eigen interne pedozaken, daar bij Justitie, maar dan vraag ik natuurlijk om te veel zelfreinigend vermogen? 😉

  5. Het is vandaag de GeenStaat Spammen op Madbello.nl -dag. Het is trouwens ontboden, niet ontbonden. On-topic: FREE FLEISCHBAUM!!!

Reacties zijn gesloten.