ECB veroorzaakt inflatie zelf

Willem Middelkoop onthult op toegankelijke wijze de waarheid over Inflatie. Het verschil tussen de officiële en de echte inflatie. De ECB is zelf de veroorzaker van inflatie en maakt doelbewust de burger armer, zonder dat wij kunnen zien waar het aan ligt. Wat is de doelstelling van het ECB ? : De ECB is de centrale bank voor de Europese gemeenschappelijke munt, de euro. Het hoofddoel van de ECB is het handhaven van de koopkracht van de euro en daarmee prijsstabiliteit in het eurogebied. Aan mijn hoela, van wie staat het ECB in dienst ??? In ieder geval niet in dienst van de burger en laat staan het handhaven van de koopkracht en prijsstabiliteit. Kijk hier onder de kort en krachtige uitzending van RTL Z. Via het ZapLog en bedankt aan de Europese Unie en Gerrit Zalm met zijn Euro Bedrog. 0,2% van alles wat je hebt door je neus geboord.


3 gedachten over “ECB veroorzaakt inflatie zelf”

  1. Ik hoor het wijlen Wim Duisenberg nog zeggen tijdens de introductie van de Euro; een sterke valuta voor Europa is uiteindelijk goed voor de burger, die profiteert hieraan mee. Oh ja, hoe dan?
    Blij dat deze “ziener” is verzopen in zijn eigen leugens; oh nee, het was éénzaam een zwembad ergens in Frankrijk, nou sois?!

  2. Zo wordt ook de olie duurder. Ik schreef het vorige maand al geloof ik. Speculanten duwen de olieprjs uit egocentrische beweegreden omhoog! Angst en paniek down er nog een schepje bovenop.. Het is allemaal faken, en fictief wat daar aan de hand is, maar het harde geld moet wel betaald worden..

Reacties zijn gesloten.