ParkPop 2008

parkpop-2008.jpgHet grootste 100% gratis pop festival van Europa. En misschien van deze hele aardkloot. Zondag in Den Haag, hou die dag vrij en kom. Dit is voor madbello elke jaar traditie en bezoeker van het eerste uur, toen het nog maar een podia had. Tegenwoordig ga ik niet zo zeer voor de muziek maar meer voor de sfeer, mensen kijken en lekker slenteren door de Parkpopmarkt. Dit is maar een tip voor een gezellig dag uit als de weerGoden een beetje mee helpen en misschien komen we mekaar wel tegen 🙂 ParkPop.nl en OH Ja ! Deze zijn de muziekanten die ons zullen vermaken : parkpop.nl/programma 2008. Kom en misschien tot ziens 😉 De video hier onder is mijn korte impressie van ParkPop 2007 en mijn favoriet : Metropole RAPsody, zo als je kan zien ondanks de regen, lekker ongedwongen en gezellig, dus laat staan als de zon schrijnt.


Update : Hier mijn niet nuttige verslag van ParPop 2008 : TwitterPop 2008

16 gedachten over “ParkPop 2008”

 1. Bedank parkpop. Me vriendin lekker het zuiderpark ingeschopt vanmiddag. Dus kon ik heerlijk op mijn gemakkie me nieuwe autoradio met dvd-speler en schermpjes in bouwen in ons nieuwe auto. Heb ook meteen me subwoofer plus versterker en hoedeplank speakers er in gegooit.

  Dus mochten jullie binnen kort een mint metalic fiat punto langs horen knallen in den haag met ooievaar stikker op de achteraam. Schoom dan niet om ff te toeteren en te zwaaien 😀

 2. @ Geertje : Tot straks dan.
  @ Patrick : Volgens mijn maak het niet van welke kan je binnen komt, je kan niet missen.
  @ Redstar : Het duurt tot vanavond, dus je hebt nog alle tijd 🙂

 3. Ik kom net mijn bed uitrollen 😆 het is zondag of dat is het niet.. Ik zal dus niet in denhag geraken vandaag.. Jammer. ik had jullie graag gezien.

 4. Hee,

  Zo te merken kunnen we lieslaarzen thuislaten, tenzij de dijken doorbreken.

  En dat er vandaag op de infopost bij het Dommelsch veel vragen komen,
  de vraag van waar je kan pinnen op Parkpop, helaas. wel daarbuiten. In het boekje staat waar.
  Verleden jaar op pag. 37

  Veel plezier

  Patrick

 5. @ SirCumSized : Ik ga alvast pinnen, madbello trakteert voor al je prachtige comments. Maar hier word het net wat grijzer 🙁
  @ Chantal : Volg mijn twitter en je zal mijn vinden 🙂

 6. Aha, het ziet er naar uit dat vanmiddag de zon doorbreekt boven het Zuidâhparruk. Wordt weer een gezellige dag voor alle “zuipende blowende tering hippies” en ook voor mij en mijn prinses. Misschien zien we elkaar daar, Madbello?

 7. Ik hoop dat het zonnetje lekker schijnt en madbello waar kan ik je vinden?
  Ik wil dat biertje wel hihihihi

  Groetjes Chantal.

 8. @ Barry : Een beetje aan het doordraaien ??? Laat je auto staan waar hij staat en kom gezellig morgen naar Parkpop, als je mijn tegenkom krijg je een lekkere biertje van me 🙂

 9. Heerlijk dat parkpop. Kan geen kant op met me auto want dan heb ik geen parkeerplaats meer in me eigen straat. Alleen voor een stel doorgedraaide zuipende blowende mislukte tering hippies uit heel het land.

  Mag hopen dat het morgen stortregent en flink onweerd. Misschien nog ergens een stel zelfmoord terroristen die zich morgen willen opofferen?

 10. SirCumSized gaat samen met zijn prinses vnl. voor de Cubaanse rapformatie Orishas naar Parkpop a.s. zondag. Kijk er nu al naar uit!

Reacties zijn gesloten.