Zo zie je maar dat de privatisering en marktwerking een feitelijke bedreiging zijn voor de burger. De Nederlandse regering, onze politiek heeft alle staatsbedrijven in de uitverkoop gedaan. Juist die bedrijven die opgebouwd en betaald zijn van het belasting geld van de burger. We zijn overgeleverd aan het bedrijfsresultaat voor de korte termijn en alle winsten gaan in de zak van kwaadaardige bedrijfsentiteiten. Tel je winst maar uit en bedank Zalm. Dit is maar een rapport van de WRR : De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) is een onafhankelijk adviesorgaan voor de Nederlandse regering. De WRR geeft de regering gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen vanuit een langetermijnperspectief. Blik op Nieuws.nl
3 gedachten over “Regeringsbeleid = Risico voor de Infrastructuur”
Reacties zijn gesloten.
Marktwerking zal nooit werken, het openbaar vervoer is nu al vrijwel helemaal in handen van buitenlandse maatschappijen. De zorgverzekeraars zijn nu al aan het fuseren, straks worden ze ook opgekocht door buitenlandse investeerders en dan kan je maar zo op een dag voor je zorg afhankelijk zijn van , noem maar iets: Chinezen.
De eerste levenbehoeften en de infrastructuur horen door de overheid geleverd te worden, daar betalen we ons in dit land scheel voor, maar onze overheid incasseert wel, maar levert niet.
Ze verkwanselen ons land.
als dat zo is dan wordt alles wat in het verleden is opgebouwd door onze ouders afgebroken
Naar mijn mening werkt de marktwerking wél maar bij de toezichthouders ligt een zware maar belangrijke taak. Kijk in de telecomwereld hoe een “OPTA” zich in deze rol heeft gezet. Ik moet dat nog eerst zien bij de toezichthouders van bijvoorbeeld de waterschappen en energiebedrijven, hebben deze organen overigens wel toezichthouders? Zo ja, waarom zie ik of hoor ik niks als consument van deze “clubs”? Dat op zich zegt al voldoende…..