PUNT.nl

logo2.jpgDe dienst waar je in 3 seconden een gratis weblog (site) en fotoalbum kan aanmaken is goed bezig. Sinds heden krijg je bij Punt.nl gratis juridische bijstand als je met je punt.nl blog in de problemen komt, zo als dreiging van rechtszaken en aanmaningen. Een goed wapen tegen stichtingen zo als Cozzmoss.nl en Swordstone.org die bloggers lastig vallen met absurde claims en rechtszaken. Lees hier onder de mail die van Punt.nl heb gekregen :

 logo2.jpg

Je kunt voortaan rekenen op juridische bijstand wanneer er conflicten zijn over publicaties op je weblog. Om de vrijheid van meningsuiting te beschermen bieden we je kosteloos advies van het juristenteam van De Raadslijn Juridisch Advies, zodat je er niet alleen voor staat als je onverhoopt eens te maken krijgt met de dreiging van een rechtszaak.

Webloggers of websitebeheerders die een brief van een advocaat ontvangen, kunnen zich melden bij De Raadslijn. Vervolgens bekijkt een jurist van De Raadslijn de publicatie en het protest dat erop volgde, waarna de weblogger kosteloos advies krijgt om de situatie het hoofd te bieden.
Webloggers krijgen bij publicatie van opinie-artikelen en nieuws vaak te maken met de dreiging met een kort-geding, een schadeclaim of een geldboete. In de praktijk kwam het bij gebruikers van Punt.nl tot op heden nooit tot een rechtszaak, maar veel mensen voelen zich wel geïntimideerd door de faxen en e-mails van advocatenkantoren, met moeilijke termen en hoge bedragen. Een jurist ka n je geruststellen en je helpen de juiste stappen op het juiste moment te zetten.

Heb jij een brief of email van een advocaat ontvangen? Of wordt er gedreigd met juridische stappen naar aanleiding van iets wat jij hebt gepubliceerd? Neem dan contact op met De Raadslijn Juridisch Advies via advies@de-raadslijn.nl

P.S. Naast deze kosteloze service kan je bij De Raadslijn ook voor alle overige juridische zaken terecht. Vraag De Raadslijn naar de voorwaarden.

logo2.jpg

P.S. van MADBELLO : Dus mijn tip is als je geen rechtsbijstand verzekering hebt en het gevoel hebt dat je in die wateren zou kunnen verkeren : Neem een punt.nl blog naast je eigen weblog en post alles wat je bij je zelf doet op punt.nl en je bent verzekerd van juridische bijstand en advies 😉

MADBELLO.NL of madbello.punt.nl

7 gedachten over “PUNT.nl”

  1. Ik heb het ooit eens geprobeert bij punt maar vond het maar niks met die layouts..

    Ik houd het bij web-log en dan maar geen juridische steun 😉

  2. Weet je wat ik daarvan vind, Madbello. Over die claims en al die dreigementen lig ik niet wakker. Maar als ik een weblog heb, dan wil ik het liefst dingen van mezelf publiceren. Het is imeers mijn weblog. Natuurlijk kan ik wel dingen aanhalen, maar bijvoorbeeld een foto plaatsen van Bokito, om maar eens iets te noemen, wil ik niet eens. Laten ze daarvoor maar de nieuwssites gaan.

  3. Ik ben nog ooit bij Punt geweest, maar toen ik een Gold-pakket wou bestellen, kwamen ze met een oeroude incasso aandraven. Hallo heren, we zijn intussen wel 2008. Ooit van Paypal of zo gehoord?

Reacties zijn gesloten.