Wat mijn bezig houd ?

Iemand van mijn schoonfamilie, die je bijna op elke verjaardag ziet, getrouwd, kinderen en wat meer ( gezond en wel ). Gewoon een leven die iedereen lijdt. Hij is er niet meer, 45 jaar, wandelend in een winkelstraat, zo maar. Zijn hart heeft het opgegeven. Je kan het bijna niet bevatten, met het besef dat elke moment die van jouw kan zijn. 3 jaar ouder dan mijn voor wat het zegt.

rodezon.jpg

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

9 gedachten over “Wat mijn bezig houd ?”

  1. Zelf heb ik ook iemand verloren afgelopen week. Gelukkig heb ik wel afscheid kunnen nemen. Maar dat maakt het niet minder moeilijk.

    Ik wens jullie veel sterkte.

  2. Heftig hoor en wat triest voor zijn nabestaanden dat ze geen afscheid hebben kunnen nemen.

    Zelf zeg ik nog wel eens dat dat de mooiste manier is om dood te moeten gaan (zonder extreem lijden)…

    Sterkte Mike!

  3. Ja, het kan maar zo, Madbello. Ik was 47 jaar, toen ik een hartaanval kreeg. Ik had de mazzel, dat ik snel bij een ambulance was. Toch, hoe vervelend het ook is, betrek het niet op jezelf. (Moet ik zeggen.) Je bent volgens mij een piekeraar, zoals ik uit jouw weblog meen op te maken. Dat piekeren veroorzaakt stress en stress is funest, Madbello. Maar je krijgt niet zo maar een hartaanval hoor.

Maak mij blij en geef reactie :D