MADBELLO is een Sukkel

Na een week vrij te zijn geweest om te klussen was ik vanmorgen weer blij om rustig naar mijn werk te kunnen gaan. Het was bijna een surrealistische beleving. Lekker met de fiets naar binnen stad tot ik bij mijn wek kom. Het hek half gesloten, geen beveiliging, drie fietsen in de fietsenstalling en 5 auto’s in de parkeergarage. ??? Zo rustig had ik het nooit mee gemaakt en onderweg naar mijn werkplek niemand tegen gekomen. het voelde heel vreemd aan tot ik op het rooster keek. Bevrijdingdag ! Iedereen vrij en voor niets naar mijn werk gegaan. Kon wel op mijn kop slaan en voelde mijn werkelijk een echte sukkel, wat een lul. Stond niets anders op dan weer te gaan klussen en de dag nuttig besteden.

Al met al is de eerste slaapkamer hellemaal klaar, ruim 5 uur bezig geweest om 15 vierkante meter laminaat te leggen en af te werken, het was 10 jaar geleden dat ik dat voor het laatst gedaan had en eigenlijk viel het tegen, had zeker verwacht dat ik sneller klaar mee zou zijn, maar ik heb nog 90m2 te gaan om te oefenen. Eigenlijk heb ik weinig te melden, alles verloopt volgens plan en schema en tot nu toe nog geen tegenslagen, iedereen werkt gezellig mee. Maar morgen moet ik echt werken tot vrijdag en dan weer twee hele weken vrij om de klus te klaren, verhuizen en de rest van de klussen af te maken die als je eenmaal verhuist bent tegen komt. Dus ik verwacht zeker nog een kleine twee maanden bezig te zijn en moet wel zeggen dat het best wel therapeutisch werkt, hellemaal van mijn internet verslaving zal ik niet komen, maar wel raar om zo maar 8 uur en meer met het zelfde kwast in je hand bezig te zijn in plaatst van het nieuws te volgen en daar mijn menig over te geven. Wat ik wel gisteren gedaan heb en niet kon laten was mijn Twitter te pimpen. Hoe vinden jullie het geworden ? En als ik tijd heb zal ik jullie overladen met foto’s van de verbouwing, vast foto’s waar niemand op zit te wachten, maar toch ! Een prettige avond, geniet van het weer en vast tot morgen op mijn werk 😉

baby-dump.jpg

10 gedachten over “MADBELLO is een Sukkel”

 1. Hé Mike, je bent zeker niet de enige sukkel, hoor. Ik ging maandag ook naar mijn werk (met de auto), vond het al verdacht rustig op het parkeerdeck en in gedachten verzonken liep ik naar de ingang en die zat potdicht! Alles donker en voor jan-met-de-korte-achternaam effe drie kwartier gereden. Nu nog m’n woon-werk kosten voor die dag proberen te declareren omdat niemand mij vertelt dat dit jaar bevrijdingsdag een feestdag was. Overigens ben ik geen ambtenaar en zover mijn geheugen gaat zijn alleen deze weekdieren vrij op 5 mei?

 2. @ Belinda : Ik voelde mijn wel heel erg lullig, maar dat click laminaat gaat geweldig en al zeg ik het zelf, vind ik de eerste kamer wel super strak geworden, al moet ik zeggen dat het een vierkante kamer is.

 3. Ohoh dat was zuur Mike dat je voor niets naar je werk bent getogen op de fiets. Maar wel lekker zo’n onverwachte vrije dag!

  Ik ben zeker benieuwd naar de foto’s! 3 jaar terug ook eens zo’n laminaat vloertje gepleegd te leggen voor onze oudste dochter (ik had het al vaker gedaan vroeger) maar moest toch de hulp van een echte ‘deskundige’ inroepen! 😉
  Succes met de aankomende 90m2!! 🙂

 4. Shiiiit hey. ik kom bij kpn aan en moet gewoon aan het werk niets vrij niets geen lege plekken. Alleen saaie rot opdrachten van een hoop zijkende en zeurende zakelijke klant aaaaaaaaaaaaarg. Is het al weekend?

 5. ha ha Vedat, geweldig. 95% neem ik de fiets naar mijn werk, echt ! En op mijn werk kom ik tot rust, ook echt 🙂 Kan mijn penlite lader niet meer vinden, denk dat het in een verhuisdoos zit, dus de foto’s hou je zeker van mijn te goed, al is het niet meer dan een rommel.
  @ Patrick : 10 jaar geleden was ik voor de overheid een perfecte burger 🙂

 6. Laminaat leggen en twitter pimpen wie had dat 10 jaar geleden kunnen denken dat dat mogelijk was 😀

 7. Ja, ja, Madbello, op de fiets naar het werk. Stel je voor, dat je wel had moeten werken, dan was er toch niks van terecht gekomen. Je zou veel te moe zijn geweest. Nee hoor, geintje, Madbello, maar die foto’s zijn beloofd.

Reacties zijn gesloten.