EuroStaete

images.jpgEuropa een ??? Vergeet het maar. We hebben er een land er bij. Het land met de onbegrensde mogelijkheden, het kleinste vaste land ter wereld en nog eens het land met de korstte grens van de hele aarde. Een soevereine staat met 30 burgers, eigen munt en dat ligt precies onder de stad Coevorden, niet in Duitsland en niet in Nederland, doch precies tussen beide landen in. Ben jij het ook zo zat hier in Nederland ? Vraag de burgerschap van Euro Staete aan, dat kan : aanmeldformulier En vergeet niet op de site zelf te kijken en de geschiedenis te lezen, genoeg info materiaal. Geef de Nederlandse burgerschap op en word een Eurostaeteaan : Eurostaete.eu Kroon jezelf tot koning  en begin je eigen land.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “EuroStaete”

Maak mij blij en geef reactie :D