Strafbare Links

madbello-internet-verslaafd.jpgArnoud Engelfriet heeft op SYNC.nl een vier pagina tellend artikel gescheven waar je niet vrolijk van word. Maar zeker niet minder interessant en zeer leerzaam, zo leerzaam dat na het lezen van deze lap tekst gelijk geen zin meer had om te bloggen en waar het over gaat is dat niet alles wat je linkt van het internet op je weblog, niet zo maar legaal is en zelfs strafbaar. Meer weten ? Lees het op SYNC.nl : Illegaal linken gaat niet ongestraft en deze link zou ook strafbaar moeten zijn. 

3 gedachten over “Strafbare Links”

  1. 9 van de 10 media zijn blij met linken; ik denk zelfs dat dat percentage hoger ligt.

    Heb na al die ellende van die vrouw met dat medische gedoe e.e.a. nagevraagd bij de diverse media, en zij zeggen allemaal hetzelfde; kopieren liever niet (behalve rtv west; daar mag het wel, graag met link), kleine stukes zijn ok, maar linken is altijd ok.

  2. @ SirCumSized : Ja zeker, maar dekt de lading niet, of eerder strafbare hyperlink link. dat zou in google het beter doen.

    @ Geertje : Arnoud Engelfriet heeft een punt in de eindeloze discussie van wat wel mag en niet en dat is weer een komma waar ik mijn vaak in bevind. Wat is laster en smaad tot over mensen waarschuwen tot het tegendeel is bewezen ? Dat zou tegen de vrijheid van meninguiting kunnen zijn.

Reacties zijn gesloten.