Hoe Goed of Slecht kan jij lezen ?

Dat vraag ik mijn wel eens af. Naar aanleiding van : MADBELLO STOPT waren sommige reacties zo van. Ik doe niets meer, 1 april en zie je wel dat je doorgaat. Ik ga gewoon door, alleen zal ik hier buiten dit blog niet veel meer doen en zeker straks als de echte verbouwing begint zal de blog frequentie drastisch dalen. Ondertussen zijn de keuken, douche en WC gesloopt. Maar alle begrip, de grammaticale constructie hier is net een luchtkasteel dat op instorten staat en ik zelf moet het drie keer lezen voor ik het begrijp. Maar ondertussen ben ik madbello.nl klaar aan maken voor de echte verbouwing. Ben een Twitter Plugin aan het testen, waar door ik toch onderweg mobiel kan microbloggen, als het goed is zullen de berichten hier aan rechterkant komen in de sidebar : Wat is MADBELLO aan het doen ??? Deze plugin maakt ook een dagelijkse samenvatting in wordpress als item en als ik een item in wordpress maak zal het automatisch in Twitter geplaats worden. Is dat te gek of niet ? Moet wel even afwachten hoe het eruit zal zien. Voor de rest heb ik een nieuwe poll gestart : Wat is je stemming na dat je bij MADBELLO bent geweest ? De vorige poll heeft aangetoond dat de meeste bezoekers MAN is 72%, in aanmerking genomen dat als alle hermafrodieten voor 99% man Zal zijn. Dus ik moet genoegen nemen met maar 28 % vrouwen. Dit was dat en misschien tot straks.

4 gedachten over “Hoe Goed of Slecht kan jij lezen ?”

  1. @ Jolie : Ik baalde als een stekker dat ik hellemaal vergeten was om foto’s te nemen, maar zo veel was er niet te zien, alles was weg, kaal en grijs beton.
    @ SirCumSized : Weer slecht gelezen of ik slecht geschreven, de vormgeving blijft het zelfde, alleen wat toepassingen om mobiel toch te kunnen bloggen 😉
    @ Mythe : HE HE 🙂 Leuk

  2. Tja Mike, soms denk ik dat bijna alle conflicten in het klein en groot te maken hebben met de communicatie tussen mensen. Dus goed en begrijpend lezen is een kunst die niet voor velen is weggelegd, ook niet voor mij. Maar troost je, ik lees meestal een bericht drie maal door, ga dan wat anders doen en dan pas reageer ik. Ben benieuwd naar de nieuwe vormgeving van madbello.nl. Voor de rest, sterkte met jullie nieuwe huis en al het dankbare werk wat dat met zich meebrengt. Kees van Kooten heeft zelfs een heel boek geschreven over alleen een keukenverbouwing, dus we verachten van jou minimaal 3 boekwerken?

  3. Ja je hebt gelijk, het beeldscherm leest slecht, ..nou, de woorden “ik neem afscheid, ik kap er mee” logen er ook niet om 😉 Cool dat je wèl een microblog gaat maken, en eh, FOTO’S ZIEN!! van die keuken, WC en douche! Het kan vast niet erger zijn dan ons keukendrama 😉

Reacties zijn gesloten.