Nieuwe werkweek

 

Maandag zo als elke week. En morgen 1 April, dus kijk uit. Maar voor vandaag heb ik het druk en alleen de beschikking van een mobiel die bijna leeg is en nu aan het opladen is. Ik heb nog wat foto’s in mijn mobiel van de dag van gisteren. Grijs en treurig maar wel naar het strand geweest. En voor de afwisseling kwam ik een paar creatieve variaties van een strandtent tegen en moet zeggen dat het daar binnen hellemaal behaaglijk was. Hier onder de foto’s. En vandaag als mijn mobiel het volhoud zal ik op  mijn Twitter.com te volgen zijn. Dat is weer wat anders en anders tot vanavond.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Nieuwe werkweek”

Maak mij blij en geef reactie :D