Zelfmoord

Zelfmoord volgens Jozef Rulof. Weet je wat er met je gebeurt als je vroegtijdig een eind maakt aan je leven ? : De tijd die een mens te leven heeft staat volgens deze leer vast. Wanneer iemand zelfmoord pleegt zal die zich enkel uit het ‘dagbewustzijn’ verwijderen. De persoon in kwestie zal dan aan zijn of haar lichaam blijven vastzitten en zal de verrotting van het lichaam bewust meemaken. Deze pijn is onbeschrijfelijk. Wanneer het lichaam volledig is vergaan, zal de zelfmoordenaar zich in een lege wereld kunnen bewegen; hij of zij zal enkel zichzelf horen en zien. Als de ‘eigenlijke’ tijd van overlijden is gekomen, zal de ziel ofwel naar het ‘vonkstadium’ terugkeren, of zij zal naar een ‘geestelijke bestaanswereld’ gaan. Bijvoorbeeld, als iemand op 35-jarige leeftijd zelfmoord pleegt, en deze persoon zou anders 85 jaar zijn geworden, dan zal deze persoon 50 jaar in een lege wereld ronddolen. Dus denk goed na voor je zelfmoord pleegt. Bron : Wikipedia of anders bestel deze boek al je niet te veel troep wilt achterlaten : Zelfmoord met Medicijnen

24 gedachten over “Zelfmoord”

 1. fucking onzin, waar staat dat die vrouw 85 zou worden? misschien was het wel voorbestemd dat ze op 35 jarige leeftijd zelfmoord zou plegen

 2. 3) Wel op passen met overheden en werkgevers ook in zake dat de werking volgens mij zo maar op een heel fijne manier twee tot drie dagen steeds minder wordende aanhoudt. LET WEL indien de xtc zuiver ZONDER ander spul IS.Wat alcohol betreft heeft men bij mijn ervaring VEEL MINDER behoefte als men xtc gebruikt wat een veel geruster toestand levert naar mijn ervaringen van al meer dan 20 jaar geleden daar mee maar toen in het begin was er niets anders dan puur spul voor de alcoholomzetters en pushers en danceclubhouders er spul bij begonnen te mengen om mensen chemisch te dwingen chemisch te verslaven ook veel alcohol te nemen en dat liefst zo lang mogelijk.
  xtc is niet giftig en is niet verslavend..Ook is het zo dat na al die jaren de medische wereld het ook opgepikt heeft en er mee experimenteert inzake therapien …mischien zinnig die te vinden en kontakt op te nemen.Vraag het desnoods aan je doktor
  xtc is geen harddrug alhoewel de overheid dat overnacht zonder ware reden als harddrug classificeerde om dat het geweld het overmatig alcoholgebruik en delicten afnamen en vanwege dat van liefst zo veel mogelijk ellende voor ons veroorzaken en zij leven bestaan en hebben ze hun broodje en status en ambt daar van dus voor hen hééél belangrijk dat jij je rot blijft voelen en veel dure medicijnen en onderzoeken laat welgevallen en er veel misdaad onrust agressie en geweld is. Dit is één der vele manieren waar op overheden en politiek op bij Ons Leed en Ongeluk veroorzaken op Ons parasiteert van uit een incestkliekje ook nog en is een heus feit geen fabeltje en geeft een kijkje in het smerigst demonisch munchhaussenopportunisme van hen op Onze kosten en offer. Immers zelf voeren ze dan weer wél voor miljarden aan wél harddrugs in als heroine uit afghanistan etc en dat zelfs met drones heden.Zelf berokkenen ze Ons per saldo veel meer schade schulden(met onzichtbare tralies gevangen houden in slavernij) en ellende dan wélk harddrugdealer zelfs zou kunnen.

 3. 2) Maar verder ook kan xtc helpen om een veel aangenamer Gevoel te krijgen en eventueel ook isolement en zulke angst doorbreken dat dagen afebbend kan aanhouden en mischien zelfs een nieuwe ervaring kan betekenen zo als nieuwe nooit vermoedde goede gevoelens aan boord te blijken te hebben die enkel begraven waren en ook dat de omgang met mensen …indien men mazzel heeft ook geheel andere dimensies kan hebben en meestal betere en menselijkere omgang kan brengen en dat in afwezigheid van angst en in rustig vertrouwen zo als men ooit eens was toen men geboren werd. ..óf die richting.

  Zorgen dat mensen om je heen zijn die je wel kent of een plaats waar men zich het minst onveilig voelt om te beginnen is wel van voordeel meen ik.

  Een nadeel is dat spul te krijgen en ook een nadeel is dat het al jaren versneden wordt met amfetaminen en ander zooi waar men zenuwachtig onrustig slapeloos van wordt en zeker niet fijn en een gevaarlijk effect hebben zo als te lang door gaan en te veel kunnen drinken en zo.Puur is Best en ook een medicijn dan.

  Zorg er voor dát áls mensen van eventueel gebruik van xtc van je weten dat het geen typen zijn die dat zouden misbruiken om in je poophole of kier te landen ten zij je dat wilt immers eens beminnen of sex hebben zonder angst of nare gevoelens is een geheel andere dimensie voor velen.Maar simpelweg een heel vriendelijk samen zijn moest ook mogen.Mischien is zorgen bij mensen te zijn van wie je het toch niet erg vind als ze met sex komen is mischien ook een idee en een probleem minder er bij.

  Maar als de keuze kiezen tussen of het einde of nieuwe en voor velen zelfs ongekend goede en groei gevende ervaringen zijn wat is dan nog het probleem?

 4. 1) Als Men veel last van zelfmoord gevoelens heeft Betekent Dat op zo EEN MOMENT dat men IN zo een gevoel zit.Dat kan als men doorzet wellicht weer voorbij gaan want immers welk gevoel heeft nou ooit eeuwig geduurd?
  Als men zelfmoordgevoelens heeft trekt men zich ook wel terug en isoleert men zich van de mensen …klopt dat?

  Dat zou dan kunnen betekenen dat men tegelijkertijd ook doodsbang is. Gebruikelijk bang voor mensen alle mensen wat dan betekent dat de gevoelens ooit ontstonden als Kindtje als Babietje. Mensen en Wezens worden Geboren en het is door GOD Gegeven aan geboren Dát Babietjes en Kindtjes Waarheid en in de Ziel Kunnen Zien wat op zich zelf al enorme angst kan geven. Mensen die Babietjes dingen aan doen doen dát mede juist vanwege die vermogens om dat ze er heel bang voor zijn dat gezien wordt wat ze deden en kunnen zich zelf niet helpen daar uit te komen daar ze immers is wijs gemaakt GOD zou een wrede straffende GOD zijn en dus doodsbang anders om voor Kindtjes en Babietjes en helemaal de Aanwezigheid van GOD weer zijn wat niet zou behoeven daar Hij er tóch al weer 200 jaar is en U dáár ook niet mee lastig viel.
  Dus denk niet dat je gek bent als je herinnert een duivel of demonen gezien te hebben dat was dan dat je in een ziel zag de Waarheid Zag en wat die persoon én aan gedaan is en wát al te vaak helaas maar die persoon ook deed en doet.De vervolgingen der religien wetgevers en overheden door de eeuwen heen hadden dat vermogen uitroeien als mede hoofdoorzaak en component.Ieder een vermoorden die ze kon verraden wat ze nou weer voor misdrijf wilden plegen wat immers dan niet zo winstgevend is en ontdekking en voorkoming gaf.
  Deze duivels en demonen zijn traumawezens die in de drager leven en al te vaak duizenden jaren oude complexen die van Kind op Kind overgedragen worden van Generatie op Generatie en de Wereld bepalen en Haar Geschiedenis helaas uitmaken. In die complexen zit een Babietje een Kindtje en zelfs Ongeborenen die bol staan van de angst en radeloosheid zijn verdwaald en dé verkeerden al te vaak dé schuld gevend en ook haat en wraakzucht om wat ze is aan gedaan.
  Dit soort traumawezens of complexen zijn het meestal die dié rotgevoelens en ook rotdaden en omgang hebben en veroorzaken en kunnen door verwerking geheeld en weer in de HEELHEID van het Ware Wezen terug gegeven worden Wijzer en Beter én Zich Beter Voelende Óok geworden.Verlost!
  De Mensheid is al 3000 jaar op dit door Heer van Alle Leven en nu ook de Dood Gabriel voor GOD begonnen Pad van Transformatie Heling en Wederopstand in GOD en Zal GOD´s Eeuwige Vrede en Liefde Ook in Deze Generatie al Bereiken.

 5. Het nadenken over zelfmoord en er naar toe leven is al een hel op zich. We zijn weer omringt door een goeroe die het beter weet. Waar is het recht en de juiste medicatie om aan een en al ellende een eind te kunnen maken? Verhangen is vaak de enige manier om redelijk zeker te zijn dat het leven stopt. Nou geloof mijn maar dat het al doodeng op zich is zo een touw, laat staan er uitvoering aan te geven. Maar ook hier weer, er is niet veel wat je kan kopen of verkijgen aan medicijnen om het humaan te doen en te stoppen met alle pijn en ellende die er nog heerst.

 6. met zelfmoord is niks mis, als iemand klaar is, dan is het zo.

  Misschien dat je bepaalde aardse dingen nog niet helemaal hebt verwerkt of zo

  mar dat geldt voor de bakker om de hoek ook, die zichzelf te pletter werkt dan.

  of weer iemand anders rookt zich de pijp uit. Ieder zijn manier en ding

 7. wat is dit voor fucking onzin, fucking text die gozerd of meiserd is fucking gestoord he / she need a fucking gun on het fucking head. OR a fucking trip to the fucking hell. Yeah!!!!!

 8. geld dat ook voor
  heel erg veel drinken in 1 keer
  of mischien veel roken ?
  of niet opletten ls je de straat oversteekt
  Aders zou je waarschijnlijk ook een stuk ouder geworden zijn.

 9. HA HA Wat een reacties, heerlijk. Gelukkig is het iemand opgevallen dat het onder de categorie onzin valt en dat vind ik wel heel terecht, maar vond het een zeer treffende bang makende tekst. Ik had gisteren een mailtje gekregen voor de redactie van spraakloos van mevrouw Mentink over deze Jozef Rulof : http://spraakloos.nl/?p=465 Ik had wel eens van deze man gehoord en voor ik dit op spraakloos kon zetten moest ik wel even wat linkjes er bij vinden en op wikipedia waar deze tekst ook vandaan kwam stond dit : De neutraliteit van dit artikel wordt betwist.
  Zie de bijbehorende overlegpagina voor meer informatie. Dus dat zegt eigenlijk wel genoeg toch ?

 10. wat een onzin zeg, gelukkig zie ik dat het onder de categorie onzin valt.

 11. Dus niks geen 70 maagden…

  Tja je weet het niet hè maar als het leven ondragelijk is geworden denk ik niet dat je je bang laten maken door dit soort verhalen.

 12. Nou Mike nu ben ik even het spoor bijster ??? Eerst loop je mensen aan tesporen om Zelfmoord te plegen met een medicijnen cocktail ?? Of dat het de maatschappij een hoop geld scheelt als je vroegtijdig sterft ?? En nu mogen we geen zelfmoord meer plegen ???? Nou de week begint weer lekker MIKE !!!

 13. Ja, dat boek van Rulof ligt hier ergens tussen de verhuisspullen, van iemand die het me geleend heeft vanwege die passage.. Ik denk eerlijk gezegd niet dat mijn zus bezig is met “50 jaar pijnlijden.” Dat pijnlijden deed ze al tijdens haar leven. Al duurde dat lang geen 50 jaar.

  Het is een raar soort Calvinisme om dan te denken dat dat lijden dan in een hiernamaals nog moet worden afgemaakt.

  Wat Pleeboy zegt is m.i. meer waar: om het te kunnen, moet je al door een hel zijn gegaan.

  Oh en wat die link betreft: “met medicijnen” -dat is helemaal geen garantie. Als arts had mijn zus àlle medicijnen kunnen bestellen die ze wilde, maar om een lang verhaal kort te maken: dat werkt vaak evengoed niet. Ze heeft uiteindelijk een heel nare, ouderwetse methode gekozen.

  Ik zou gewoon zeggen (tegen iedereen met een zware depressie): doe jezelf en je omgeving, je nabestaanden een lol, en probeer je leven weer aangenaam te maken. Heel veel mensen zullen je diep dankbaar zijn, véél meer dan je denkt….

 14. Ik heb ook veel van de boeken van Rulof gelezen, en die film waar CirCumSized het over heeft ken ik, is een prachtige film. En wat Barry zegt dat het leven hier ook een hel kan zijn is helemaal waar, als je vanuit de redenering van Rulof denkt is je huidige leven een fase in je astrale leven, en leer je van elke fase.

 15. dit is iets wat we nooit zullen weten
  weet alleen als je zelfmoord pleeg , moet jezelf al door een hel zijn gegaan

 16. Dood is dood. Denk echt niet dat er wat is na dat je de pijp uit bent. En als er al een hell zou zijn dan zitten wij er nu waarschijnlijk met ze alle in als je bekijkt wat voor tering zooi het is hier op aarde

 17. Ik ben bekend met de boeken van Jozef Rulof die ik verslonden heb een aantal jaren geleden. Het mooist uitgebeeld waar je terecht komt als je zelfmoord pleegt, vind ik in de film “What Dreams May Come” met o.a. Robin Williams in de hoofdrol. Zijn vrouw pleegt uiteindelijk na enorm geestelijk lijden zelfmoord en zij komt in een soort van “vagevuur” waar zij de lessen van het leven moet leren die zij niet heeft durven ondergaan in het leven hier op aarde.

 18. Ik denk dat dit onzin is.. het is ook lullig voor die vrouw met die ernstige ziekte in haar gezicht…, om dat zo te stellen

Reacties zijn gesloten.