MAD Internet Medium

71-2.gifMadbello Het Medium bestaan vandaag 2 weken. Bijna 1000 bezoeker ontvangen en zo iets van 40 vragen beantwoord. Door vluchtig het ip te checken kan ik zien dat de meesten geen bezoeker van madbello.nl zijn en de vragen komen het meest uit Zeeland, Brabant en een paar uit België en de eerste kwade reactie is al binnen : Kritiek, advies en bedreiging van Els en hier de meeste gewaagde vraag : Vraag van Nadia uit Zwolle. Jullie weten dat MADBELLO wel van een grapje houd en de naam zou het duidelijk moeten maken en laat staan de overdaad aan Google Ads. Maar ik vraag mijn nu werkelijk af, of het echt zo overtuigend overkomt ? MADBELLO Het Medium

9 gedachten over “MAD Internet Medium”

 1. @ Vedat : Je maakt mijn een beetje bang.
  @ Jager : Ik smul er van en juist de bedoeling 😉
  @ Mannie : Echt niet ! 🙂
  @ Belinda : Daar zit misschien de humor in dat mensen het niet kunnen zien, dan is het pas geslaagd, al wil niet zeggen dat ik alle vragen met respect zal behandelen.

 2. Volg je gevoel en laat die negatievelingen lekker in hun sop gaarkoken!

  Wij kennen jou (nou ja… een soort of) 😉 maar ‘vreemde’ mensen zouden een verkeerde conclusie kunnen trekken. So be it!~

 3. Tering Madbello, je hebt je wel wat aangehaald met dat medium. Voordat iemand anders het doet, wil ik wel de eerste zijn, die jij met de dood bedreigt. Wees gerust, ik wil wel eerst een originele manier bedenken, want je verdient natuurlijk een speciale behandeling. Ik zit al gelijk te denken aan dood tijdens… Nee, ik zeg nog niks. We overleggen wel, Madbello, maar het moet wel gebeuren voor ikzelf dood ben, dat snap je zeker wel.

 4. Je komt hartstikke overtuigend over… Wij geloven allemaal in je, daarom komen we ook steeds weer terug 😉

 5. Hé Mike, laat je niet uit het veld slaan door paranormaalfoben. I Tjing is een orakel op basis van universele antwoorden op algemene dilemma’s van de mens en géén manipulatietechniek om een sekte in toom te houden. Pfff, als beheerder van Spraakloos moet je ook gedacht hebben: first they gonna crown you, then they gonna down you?

 6. Had je kunnen verwachten he, die negatieve reactie. Ik ben beginnen rondklikken en voordat ik het wist zat ik weer op een blog van jou. Sjonge, wat ben jij een bezige bij!

Reacties zijn gesloten.