Hoe overleef je de Economische Meltdown

overleven.jpgMonkeyMan de Zaplogger in hart en nieren heeft 5 tips. het zal niemand zijn ontgaan dat het met de wereld economie niet zo best gaat en de voorspellingen van TOP economen zo als Alan Greenspan zijn niet al te rooskleurig. De vooravond van een totale meltdown van het economische systeem is aangebroken en dit zal desastreuze gevolgen hebben voor de Nederlandse manier van leven. Moet je maar voorstellen dat alle pinautomaten off-line gaan, geld waardeloos word, voedsel niet te betalen is, energie en water worden gestopt, geen olie en openbaar vervoer. Hoe moet je in zo’n situatie handelen ? We zullen worden teruggeworpen naar tijden van de naakte aap, de verzamelaar, de jager, de brute barbaar. Elke vorm van recht en orde zal verdwijnen zodra de magen van 16 miljoen Nederlanders beginnen te knorren. Beschaafde mensen veranderen na 3 gemiste maaltijden in beesten. MonkeyMan heeft 5 handige tips voor je : Mindset van de survivalist, Wapens, Kleding, Financieel, Voedsel. Maar het belangrijkste is : Vertrouw Niemand. Interesse hoe je zo iets zou kunnen overleven ??? Lees het verder op : De Zapruder survivalist gids, hoe overleef je de economische meltdown.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Hoe overleef je de Economische Meltdown”

Maak mij blij en geef reactie :D