OriginalSignal

originalsignal.jpgIk weet niet of jullie deze site kennen. Maar voor die gene die snel in een oogopslag willen zien wat er in de wereld en blogoland is gebeurt dan zit je op OriginalSignal.nl goed. Categorie pagina’s vol RSS Feeds van de grootste sites van Nederland. Persoonlijk vind ik dit heel handig. Je ziet snel wat je daar uit kan pikken, zonder oeverloos te hoeven scrollen en klikken. Mijn favoriten zijn internet, wetenschap en marketing, maar vergeet ook niet de technologie, algemeen nieuws, sport, politiek, zakelijke economie, weblogs, games en showbiz te kijken. Als ik echt geen item kan vinden, dan zit meestal daar wel iets tussen. Handig of niet ?

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “OriginalSignal”

Maak mij blij en geef reactie :D