Social Network Stress

Vandaag een heerlijke regenachtige dag. Echt lekker om zonder schuld gevoelens binnen te blijven. Het zal je niet zijn ontgaan dat ik de afgelopen week het druk heb gehad, 100de mailtjes per dag, waarvan gelukkig 10% spam is, waar je niet op hoeft te reageren en de rest reacties op blogs, mail notificaties, social netwerk tips, funmail, uitnodigingen en enkele zeer persoonlijke. Al met al weet ik vaak niet waar ik moet beginnen, aangezien mijn tijd ook eindig is en buiten dat de bèta versie van MADBELLO Het Medium in zijn jonge bestaan van ruim twee dagen, gemiddeld 100 bezoekers per dag krijgt, met de nodige vragen. Maar de toppertje was gisteren middag. De startschop van een project met mijn steun en toeverlaat Nikoski.eu in het thema Vrij & Vooruitstrevend. Het was een verassende middag met leuke, positief, super gemotiveerde en geïnspireerde mensen en op het eerste gezicht zal dit project meer tijd gaan kosten dan mijn lief is, maar mijn gevoel zegt dat ik dat moest doen en als mijn hogere zelf dat influistert, wie ben ik dan om dat tegen te spreken. Nog een prettige zondag, misschien tot ziens en later meer.

De stelling van vandaag is : Het betalen van belasting heeft ten doel het algemeen nut in de democratische rechtstaat te dienen. Aangezien het algemeen nut niet meer wordt gediend, wordt het niet betalen van belasting het algemeen nut. Lees het verder op : Het Vrije Volk.com

5 gedachten over “Social Network Stress”

  1. En de belasing stuurt je wel weer een brief met excuses en de vraag of je het formulier nóg een keer in wilt vullen…hahahahaha..! Fijne zondagavond Mike!

  2. De stelling van vandaag komt wel op een heel goed moment. Doordat de mnister het belastinggeld niet gebruikt om de salarissen van de politie op een verantwoord niveau te brengen, worden veel burgers getroffen vanwege het niet doorgaan van voetbalwedstrijden. Veel mensen blijven dus noodgedwongen thuis, wat hen meer geld kost. Denk aan stookkosten, de kachel moet immers branden met dit weer. Bovendien zijn er minder bestedingen buitenshuis. Ik ben het dus helemaal eens met die stelling.

  3. Mike het is vandaag geen dag om buiten te spelen en wat denk je dat ik gedaan heb. Met de buurman een boom omgehakt. 🙂

  4. Het is echt zo`n dag om de opsommingen van anderen te lezen.

    We betalen belasting, voor koningin en vaderland, en dat kost me wat!

Reacties zijn gesloten.