Credo Mutwa

Lange frans in Africa. Aliens bestaanen en AIDS is door de mens gemaakt. Via Het ZapLog


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Credo Mutwa”

  1. Die frans ziet echt overal een complot in. Volgens mij heeft tie echt veel ste veel geblowd in al die jaren. Als die gekke in afrika nou is minder neukte met allemaal verschillende dames en gewoon bij hun eigen vrouwtje bleven. Misschien zou dat een hoop schele. Maarja je kan geld in dat land blijven pompen maar goedkomen doet het daar nooit meer. Gewoon stekker eruit trekken is een goedkopere en snellere manier. Klinkt hard maar ja.

  2. Als iedereen, die iets beweert over buitenaards leven en over leven na de dood, gelijk heeft, dan wordt het wel interessanter om dood te zijn dan te leven. Ik ga er dan wel van uit, dat ik na mijn dood alles te weten kom en kan zien.

Maak mij blij en geef reactie :D