Vrij & Vooruitstrevend

Bijeenkomst ! Zaterdag 8 maart in Utrecht. KOM ! Het is tijd voor nieuwe politiek. Maar niet wéér van een partij die zegt uw stem te willen hebben zodat u daarna wéér het nakijken heeft. Nee, nieuwe politiek moet van een partij komen die STRUCTUREEL de politiek wil veranderen. Burgers moeten bediend worden door de politiek en niet andersom. Mensen moeten weer kunnen begrijpen wat er in den Haag gebeurt. Hoofdzaken dienen niet uit het oog verloren worden omdat visie loze bemoeizuchtige politici de tanden in details zetten van zaken waar ze niet voor zijn opgeleid en al helemaal geen ervaring in hebben. V&V gaat politiek maken vóór burgers, maar ook: dóór burgers. Het wordt de enige burgerpartij van Nederland, zonder dogma of ideologie. We willen ook uw partij worden. Kom naar de site en meld u aan voor het forum (je hoeft geen lid te worden, gewoon meedenken en doen) en we willen graag dat de V&V-ers met elkaar praten. Dat doen we 8 maart, informeel, met een biertje en een babbel in Utrecht. Lees verder : Vrij & Vooruitstrevend.nl

Exacte tijd 17.00
Datum 8-3-2008
Plaats: NH Hotel Jaarbeursplein 24 Utrecht

7 gedachten over “Vrij & Vooruitstrevend”

 1. Ik kijk alles nog wel even aan; de huidige politiek is inderdaad neit iets om echt blij van te worden…
  Maar heo wil je zo’n log apparaat wijzigen?
  Het is zo aan regeltes en wetgeving gebonden….
  Luisteren zou al veel veranderen.
  Fijn weekend Madbello!

 2. @ Vedat : Zo kan je het ook bekijken, wat is vrijheid, de mensheid maak het voor zich zelf veel te moeilijk.
  @ Willem : Het leuke van VV is dat ze zeer actief zijn op het internet en de vorige meeting was zo als ik het kon lezen goed geslaagd.

 3. Madbello, de naam van de partij is tegenstrijdig. Als ik “vrij” ben, wil ik ook vrij zijn en niet per se vooruitstrevend. Conservatief mag dan toch ook? Trouwens als je de politiek wilt veranderen, dan zul je regels moeten afschaffen en andere regels moeten maken. Door regels ben je gebonden en dus niet vrij.

Reacties zijn gesloten.