Zaak-Spijkers

spits-06032008.jpg

De langstlopende klokkenluiderschandaal van Nederland. ministers, staatssecretarissen en hun ondergeschikten hebben Spijkers het leven gedurende 23 jaar onmogelijk gemaakt. Professoren bestuurskunde Leo Huberts en Hans van den Heuvel doen een oproep aan premier Balkenende tot ingrijpen en het tonen van moreel leiderschap. Roepen in de wind en alweer bewijs dat de staat zich schuldig maakt aan criminele parteiken, ons kent ons, een rechtsstaat zonder zelfkritisch en zelfreinigend vermogen als vijand van de burger. Het heeft de burger 1,6 miljoen euro gekost om de waarheid niet boven tafel te krijgen, wat mijn betreft is dit niet anders dan zware gelegaliseerde staatscriminaliteit, wat tot nu toe ongestraft blijft. Nova Kijk de uitzending.

Een Man Tegen De Staat.nl

4 gedachten over “Zaak-Spijkers”

  1. leuk!!! Een blog over Idealist, een link naar “doghouse” in de log, zou ook leuk zijn 🙂

  2. Ik kan op deze zaak maar één commentaar geven op basis van een uitspraak van de grote strateeg Napoleon B. :
    “Geschiedenis is een hoop leugens waarover iedereen het eens is”. Iedereen bij Defensie is het eens, àlleen de heer Spijkers staat (bijna) alleen met zijn versie van het verhaal. Diep triest….

  3. 23 jaar! Oltmans heeft bijna 40 jaar moeten wachten, dus het is te hopen dat meneer Spijkers het nog een tijdje uit houdt. Met ons beleid hoef je er niet op te rekenen dat je een schadevergoeding krijgt voordat je dood gaat. De nabestaanden kunnen dan direct weer de helft inleveren aan de piratenschatkist.
    Schandalig.
    Waar zijn die landsadvocaten als je ze nodig hebt? Oh, die had het natuurlijk te druk met het redden van de democratie vanwege een onnozel filmpje van Wilders…

Reacties zijn gesloten.