FITNA Coming Soon

Geert Wilders Present. Hij gaat echt internationaal, maar de site Fitnathemovie.com is nu online. Nu wachten op de film.

fitna-coming-soon1.JPG

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “FITNA Coming Soon”

  1. Ik denk wel dat de film zal samengesteld zijn uit allerlei filmpjes uit het net en niet wat uit eigen productie komt, maar dat is mijn idee. Niet meer of minder en ook geen rede om popcorn uit de kast te halen.

  2. Hahaha, iedereen zit hem knijpen voor die film. Straks is die film er en dan denk je echt zo van “oh ok was dit het nou?”

  3. vooraankondigingen zijn meestal spannender dan de film zélf, maar okay ik geef het toe ook ik zit te wachten op de première van “de moeder der allen films” 🙂

Maak mij blij en geef reactie :D