klokkenluiders worden niet uitgenodigd

Echte klokkenluiders worden niet uitgenodigd voor het SP-debat ‘Crisis in de Rechtsstaat?’. Op 7 maart organiseert de SP in Den Haag een symposium over de feilbaarheid en het zelfreinigend vermogen van de rechtsstaat: Symposium ‘Crisis in de rechtsstaat?’ De echte klokkenluiders worden echter NIET uitgenodigd… Lees het verder op : Het Echte Nieuws.nl

3 gedachten over “klokkenluiders worden niet uitgenodigd”

  1. De SP nodigt alleen mensen uit die in het straatje van de SP passen. Het luistert alleen naar zichzelf. Het zelfreinigend vermogen van de SP is miniem.

  2. Het lijkt mij dat de SP(ongeveer de enigste partij die wil opstaan voor de Klokkenluider) hier best een reden voor heeft om het zo te doen.

  3. Het doel van dit symposium blijkt een pleit te zijn voor een soort van onafhankelijke Raad buiten de gewone juridische instrumenten om. Om zodoende rechtelijke dwalingen tav klokkenluiders in de toekomst te voorkomen. Heel raar dat het “lijdend voorwerp” , de klokkenluider, niet zijn visie hierop kan geven. Moet ik hieruit concluderen dat de zaal helemaal vol zit met juristen en rechters óf is de SP wederom vergeten wat democratie nu echt is? Op deze manier raken ze wel hun achterban kwijt….

Reacties zijn gesloten.