Germaine C. verdient een lintje

Doodrijdster tasjesdief verdient een lintje. Niet mijn mening, maar wel die van Tweede-Kamerlid Raymond de Roon van de PVV. Zet je auto achteruit en het feest kan beginnen. Eigen rechter eerst.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Germaine C. verdient een lintje”

  1. @ Mike; ik heb echt niet zoveel verstand van het strafrecht. Twee jaar rechten en een actieve studententijd maakt meer stuk dan goed kan maken. Overigens: jij zit volgens mij meer in een juridische omgeving, waar ik overigens vroeger ook heb gewerkt, hahaha…dat wist je nog niet? Maar ideeën over een sappig item sla ik nooit af, je hoort binnenkort van me.

  2. Ik wacht eerst het vonnis af bij deze zaak? De eis van het OM is te hoog ingezet, dat wel, maar wellicht is dit xpress gedaan om de allochtonen in Nederland ook het gevoel te geven dat ze in een rechtstaat leven waar een ieder gelijk is? Daarnaast is deze mevrouw volgens mij al voor de rest van haar leven behoorlijk beschadigd door dit incident. Ik vermoed dat het een gevalletje “voorwaardelijk” gaat worden ondanks de hoge eis van het OM.

  3. Een lintje gaat me te ver maar het is triest om te merken dat een moord met voorbedachte rade minder straf krijgt dan deze vrouw die alleen maar haar spullen probeerde te verdedigen (tenminste, zo komt het op mij over).

Maak mij blij en geef reactie :D