Germaine C. verdient een lintje

Doodrijdster tasjesdief verdient een lintje. Niet mijn mening, maar wel die van Tweede-Kamerlid Raymond de Roon van de PVV. Zet je auto achteruit en het feest kan beginnen. Eigen rechter eerst.

5 gedachten over “Germaine C. verdient een lintje”

  1. @ SirCumSized : Je maakte laatst ook zo’n opmerking, maar nu weet ik zeker dat je het weet en je maakt mijn heel nieuwsgierig wie je bent ­čśë

  2. @ Mike; ik heb echt niet zoveel verstand van het strafrecht. Twee jaar rechten en een actieve studententijd maakt meer stuk dan goed kan maken. Overigens: jij zit volgens mij meer in een juridische omgeving, waar ik overigens vroeger ook heb gewerkt, hahaha…dat wist je nog niet? Maar idee├â┬źn over een sappig item sla ik nooit af, je hoort binnenkort van me.

  3. @ SCS : Zo te lezen heb je er verstand van, meer dan mijn in ieder geval. Als je idee├â┬źn hebt voor een item laat het weten, we zetten het zo op ­čśë

  4. Ik wacht eerst het vonnis af bij deze zaak? De eis van het OM is te hoog ingezet, dat wel, maar wellicht is dit xpress gedaan om de allochtonen in Nederland ook het gevoel te geven dat ze in een rechtstaat leven waar een ieder gelijk is? Daarnaast is deze mevrouw volgens mij al voor de rest van haar leven behoorlijk beschadigd door dit incident. Ik vermoed dat het een gevalletje “voorwaardelijk” gaat worden ondanks de hoge eis van het OM.

  5. Een lintje gaat me te ver maar het is triest om te merken dat een moord met voorbedachte rade minder straf krijgt dan deze vrouw die alleen maar haar spullen probeerde te verdedigen (tenminste, zo komt het op mij over).

Reacties zijn gesloten.