YouTube Ripper

youtube-downloader.gifHeb je ook dat je een filmpje op YouTube en vele andere sites ziet en het liefst op je PC zou willen hebben en in je mediaplayer zou willen afspelen ?

YouTube Downloader Version 2.1.6 maakt het mogelijk. Kopieer de link van de video in het programma en druk op de OK knop, zo simpel is het, het filmpje is omgezet in .avi of .mpeg en dat zijn maar een paar van de mogelijkheden.

Hier te downloaden en als het niet werkt ga naar de site zelf en klik daar maar verder : YouTube Downloader Version 2.1.6

17 gedachten over “YouTube Ripper”

 1. help ik zoek overal en vind helemaal niets!!! ik heb een sony ericsson mobiel van w960
  heeft iemandeen idee hoe het moet? ik heb wel de kabel enzevoort…

 2. heeft iemand dit programma gedownload?

  en werkt het goed, en simpel? ik ben niet zo'n computer neurt, dus het moet niet te moeilijk zijn 😉

 3. Het is mij gelukt weer een weblog op te zetten, Madbello, en laat ik nou net vandaag een e-mail hebben gekregen van RealPlayer, waarmee je ook heel simpel filmpjes kunt downloaden van YouTube of Google Video. Misschien nog wel meer, maar dat heb ik nog niet bekeken.

 4. Ik heb ook downloadhelper, maar dit zal zeker tijd schelen want nu hoef je hem niet zelf nog te converteren 😉

 5. SHHHH*T! r*k! waarom is hier geen Macversie van? En die Tip van NickN werkte ook al niet.. Dit zijn echt de momenten dat ik baaaaaal dat ik Macs heb ;-} Voor PC’s zijn zoveel meer leuke tooltjes en add-ons… Ooit had ik een 3D-echo van de toen nog foetus (nu tweejarige) laten maken. Wat zei mijn Mac? Zelfs een screencapture van de DVD was onmogelijk door de bizarre beveiliging. Wat een klucht. (En dan ben ik nog zoiemand die systeem-handleidingen geschreven heeft, niet eens een Geboren Blondine 😉 )

 6. dit zocht ik net, thnx man… ik zit eraan te denken zelf de video’s te gaan hosten, dat je niet meer afhankelijk bent van de originele bron.

 7. Ik hoef echt niks op mijn pc, ik bekijk ze wel via youtube, en na een paar keer weer wat anders.
  Er is zoveel te zien, dat binnenhalen vrij zinloos is.

Reacties zijn gesloten.